Domů Zboží Od Šanury Maya

K-LEOpatRA : Ankh náramek 3

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený180 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šanury Maya

Katalogové č.: 13909212
Zobrazení: 57x
Vloženo: 6.3.2023
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Energie Egypta se nezapře, rovzpomenuti si, na to kým jsi, dary, PRA. Dary má každý ne, aby je zneužil ve svůj prospěch, ale aby je použil, užil ve jménu lásky, srdce ze srdce. Konec opakování dějin utrpení, konec dvou stran, sjednocení, jedno tělo, jedna hvězda. Mocná síla a ochrana, krása. Žádné sokyně, žádná manipulace! Večné RA, to slunce, které nikdy nezhasíná, zdroj s-tvoření, všeho a všech.

Náramek z rokajlových korálků,  z krystalů a minerálů :  sluneční kámen, ruženín, aqua aura.
Jediné provedení v serii K-LEOpatRA, každá nese svoji specifickou energii, sílu i kódy, jako celek tvoří silnou, ochranou TRinity, ovšem v nabídce každá zvlášť.
Zakoupením TRinity, celé serie tří- máte ode mě poštovné, balné zDArMA.
Navlečeno na gumičce, vhodné na zapěstí 16-17cm

Uzel je zajištěn proti svévolnému rozvázaní. Vaše zacházení a péče určuje trvanlivost a aktualizace náramku.

Spolutvůrci ku vaši kompletizaci, rovzpomenutí si na sebe sama, jednoduše, světelní spojenci na vaši cestě prostory a časy.

Vybírejte intuitivně, nechte se vést světlem, skrze srdce, ne hlavu. Srdce ví, co je pro vás nejlepší. Ten pro vás, právě pro Tebe, si Tě volá, magneticky přitahuje. Oddej se vyššímu božskému smyslu a důvěřuj. Právě se vydáváš na cestu zázraků, aneb, následuj volání!
Důležité:
je pochopit, že krystaly uvádí energetické pole nositele do patřičné rovnováhy. Děje se tak i s krystalem, který postavíte do prostoru. Světelené energie, řekněme PRA vědomí, pracuje v poli a působí změnu, která je nutná pro přesuny do vyšších frekvenčních pásem. Tento akt se děje přes sestupy do hlubin sebe sama, do duše a skrze, do srdce a skrze. Každý je tu, aby jednou konečně nahlédl do sebe sama, do svého vnitřního světa, do vnitřní AgHARty, aby rozkličoval jak tvoří svoji a tedy naši zem. Krystaly jsou jedním z mnoha medií, které dokážou spouštět procesy, které jsou nezbytné pro návraty každého domů, dovnitř, do zdroje.
Přes sestup se děje vztestup, jedná se o přirozený proces.
Autorská zdrojová tvorba all of:
Šanury Maya Zuzana G. RA (přímá linie, modrý plamen)
NEZAPOMEŇ: SVĚTLO PROZÁŘÍ KÁŽDÝ KOUT, UKÁŽE TI TVŮJ VLASTNÍ STÍN, TMU, ABY JSI Z NÍ JEDNOU PROVŽDY VYSTOUPIL. sjednotil, to co jsi od sebe, oddělil, nechtěl jsi vidět. Je to jiné, než si myslíme, jinak to vše vypadá, aha přichází přes tělo, odtud chápe, o čem to tu je atd.

Menu
--