Domů Zboží Od MARTA555

Kabelka Desigual

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 9089075
Zobrazení: 153x
Vloženo: 29.11.2017
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Pestrá látková kabelka španělské značky Desigul. Je určena k nošení na rameno, pásek je kožený. Kabelka je pěkně vypodšita, tudíž dobře drží tvar, ačkoliv le látková. Z jedné strany má dvě kapsičky venkovní, z druhé strany dvě vnitřní na zip a uvnitř je také skrytá kpasička. Kabelka se zapíná na zip. Složení látky zde není uvedeno, ale znát, že se jedná o kvalitní pevnou tkaninu s velkých podílem bavlny.

Jeji rozměry jsou 27 cm šířka, 22 výška, celková délka ucha je 115 cm, lze délku upravit, jsou tam kovové spony. Kabelka je úplně nová, nenošená a z kolekce konce 80.let. Ačkoliv značka Desigual, která vznikla v roce 1984 v španělské Barceloně se svého zavedého stylu drží stále.

Slovo Desigul v překladu znamená "nestejný" a tato barevná, veselá strategie této značky se opakuje stále v různých barených, zábaných dekorech a sám zakladatel této značky Thomas Meyer říká, že jejich značka boří konvence.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1987
    Menu
    --