Domů Zboží Od Ilex

Kabelka Mořský vlk

1 199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ilex

Katalogové č.: 868763
Zobrazení: 23x
Vloženo: 19.5.2010
Počet srdcí: 87x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přesun na profil Ateliér Zlatá Ručička byl dokončen. Tam teď najdete šité šperky ilex a módu MISS fashion. Děkuji Vám za Vaši přízeň a doufám, že se brzy potkáme v Ateliéru Zlatá Ručička.

Kabelka je uháčkovaná z pevných krátkých sloupků podle letošního trendu s typickými modrobílými proužky. Ozdobným detailem jsou karabinky, na kterých je zavěšeno ucho. Přívěsek tvoří dvě háčkované hvězdice, ozdobené stylovým knoflíkem a korálky, a dva kovové přívěsky - rak a hvězdička. Hvězdice jsou uháčkované dvojitě a vyplněné vatelínem, takže jsou pěkně naducané. Všechny přívěsky jsou na karabince, takže je lze dát kamkoli chcete.

Ke kabelce patří ještě náušnice, každá s jiným přívěskem- hvězdice a delfín. Je na nich taková vychytávka - jejich součástí je maličká karabinka, takže se dají odpojit od háčku a přidat k přívěskům na kabelce. Nebo jinam ;o) 

Materiál je příze Edita ve složení bavlna/viskóza (viskózové vlákno jí dodává decentní lesk). Podšívka čistá vysrážená bavlna, uvnitř je kapsička na mobil nebo jiné drobnosti.

Rozměry kabelky: šířka 29 cm, výška 22 cm, hloubka 6 cm. Délka ucha 100 cm. Lze nosit přes rameno i cross over.

Kabelu jsem udělala vlastnoručně podle vlastního návrhu a je k dispozici pouze jediný kus. Byla velmi pracná, obsahuje mnoho tisíc uzlíků a její výrobou jsem strávila několik dní. Proto i vyšší cena.

V nabídce mám i pouzdro na brýle nebo na mobil ve stejném stylu.

 

    Menu
    --