Domů Zboží Od saana

Kalhotky Tencel® petrolej puntík - nízké, vel42

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od saana

Katalogové č.: 13021084
Zobrazení: 18x
Vloženo: 12.12.2021
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Krásný nový rok 2024 přeji Vám všem, kteří jste zavítali na mé stránky. Ať prožijete spokojený rok po boku těch, které máte rádi, jste zdraví a šťastní. Víc není potřeba...

Dámské nohavičkové kalhotky ušité z potištěného Tencel® úpletu.

Střih je nízký, ideální do bokových kalhot nebo sukní. 

Materiál: 95% Tencel®, 5% elastan

Ve velikosti 42 skladem.

Vlákno se vyrábí z eukalyptového dřeva, ze stromů pěstovaných v trvale obnovovaných porostech.

Díky své struktuře vláken má Tencel® několik výhod: vlákno je jemné jako pokožka, pevné jako polyester, chladivé jako len, hřejivé jako vlna a absorbuje více vlhkosti než bavlna. Tencel® je schopen absorbovat pot díky vláknům, ze kterých je vlákno složené. Tato vlákna jsou hydrofilní a zaručí ideální absorpci potu a udržení optimálního mikroklimatu pokožky. Ve srovnání s umělými vlákny je transport vlhkosti unikátní, probíhá uvnitř vlákna. Umělá vlákna nejsou schopna absorbovat vlhkost dovnitř vlákna a k transportu dochází pouze na povrchu. Ve srovnání s bavlnou Tencel® absorbuje o 50 % více vlhkosti. V porovnání s ostatními materiály je Tencel® schopen odvádět pot i při 65% vlhkosti vzduchu. Co se týče hygieny a množení bakterií, které způsobují nepříjemný zápach, je Tencel® díky svým přírodním protibakteriálním vlastnostem ideální materiál pomáhající naší pokožce relaxovat a uvolňovat se. Pot je absorbován dovnitř vlákna Tencel a jeho transport probíhá uvnitř vláken, proto se na povrchu kůže netvoří vlhký film, ve kterém se množí bakterie. Bez jakékoliv chemické přísady Tencel® výrazně omezuje růst bakterií. U syntetických vláken je množení bakterií až 2 000 krát vyšší než u materiálu Tencel®.

Vlákna Tencel jsou vyráběna z eukaliptového dřeva, a jsou tedy stoprocentně přírodně rozložitelná. Tento přírodní materiál i jeho samotná výroba jsou více než šetrné k životnímu prostředí.

 

Údržba: maximální teplota praní 30°C, nebělit, žehlit při nízké teplotě žehlící plochy, nepoužívat aviváž, nesmí se chemicky čistit, nesušit v bubnové sušičce.

Pokud jste na rozhraní dvou velikostí, tak celobavlněné berte větší a tencel a bambusové menší...

Menu
--