Domů Zboží Od Galocka

Kámen bezpodmínečné lásky - Růženín /chir.ocel/

145 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galocka

Katalogové č.: 8702816
Zobrazení: 694x
Vloženo: 24.7.2017
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu nad 900 Kč.

Pravě tento krásný kámen nas učí bezpodmínečné lásce a to jak k sobě sama, tak i k druhým. Jeho jemně růžová barva v nás probouzí pocity lásky, něžnost, mírnost, zjemňuje ostré rysy našich myšlenek.

Jemné vibrace růženínu otevírají srdeční čakru pro všechno dobré a krásné, co nás obklopuje. Růženín v nás probouzí důvěru a lásku ke všemu krásnému, tříbí cit, vnímavost k umění, oživuje naši fantazii, inspiraci a tvořivost.

Energie tohoto vznešeného kamene nás učí odpouštět křivdy a příkoří, pomáhá nám zacelit rány na srdci, které vznikly v důsledku bezohlednosti a hrubosti našich bližních, rozpouští smutek a zlobu přeměňuje na láskyplnou energii.

Energie růženínu příznivě ovlivňuje neurotické potíže a úzkostné stavy. Jako kámen lásky, něhy a smyslnosti je růženín silným afrodiziakem, protože stimuluje smyslnost a sexuální fantazii. Růženín je však také skvělým kamenem pro pokojný spánek, který chrání před nočními můrami.

Růženín je také kamenem pro ty, kteří nemohou zažít radost ze života, protože nikdy nepoznali lásku. Tento kámen je léčitel těchto vnitřních negativních pocitů a ran a pomůže vám přeprogramovat srdce, aby se stalo zdrojem nekonečné lásky a pohody. 

Spirituální energie*

Růženín je ženským kamenem a jedním ze symbolů Velké Matky. Nejen že aktivuje lidskou srdeční čakru, ale také spojuje se Srdcem Země a Srdcem Vesmíru.

Jeho vibrace mohou proniknout až na buněčnou úroveň a přeprogramovat buňky pro radost a dlouhou životnost. To podporuje potlačení hněvu, zášti, strachu a podezřívavosti. Přináší tak pocit zhojení a znovuzrození naděje a víry ve shovívavost vesmíru.

**********

Náušnice jsou vyrobené z korálků růženínu a kvalitní chirurgické oceli. Průměr korálku 10 mm.

V mé nabídce najdete k náušnicím ladící náhrdelník a náramky, viz doplňkové fotografie.

    Menu
    --