Domů Zboží Od Probuď se

Kamenný opál - kabošon 11,85ct

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 3166073
Zobrazení: 172x
Vloženo: 24.10.2012
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kabošon z kamenného (boulder) opálu

velikost / váha 19x15x4mm  / 11,85 ct (2,36g)
původ Qeensland - Austrálie
očista kamenů teplou proudící vodou
nabíjení kamenů
nabíjíme v noci za měsíčního světla
čakra
1. čakra - Múladhára, 2. čakra - Svádhišthána, 5. čakra - Višuddha, 6. čakra - Ádžňa, 7. čakra -  Sahasrára
astrologické znamení            
Rak, Váhy, Štír, Ryby, Panna, Střelec, Vodnář, Beran
duchovní rovina posilňuje mystické a jasnovidné schopnosti, minulé životy, astrální projekce, meditace, šamanské cesty, napomáhá k objevení skutečného já, ochraňuje, akceptování nedostatků

Opál obecně: jméno opálu pochází ze sanskrtu, ze slova "upala", což znamená "vzácný kámen". Opál je amorfní minerál, t. j. netvoří krystaly, ale spíš podlouhlé struktury (jako stalaktity). Opál zesilňuje osobnostní rysy člověka, který ho nosí. Poskytuje inspiraci a představivost, podporuje spontánnost a umělecké sklony. Pomáhá nám s nadhledem a netradičně řešit těžké situace. Postará se, aby tomu, kdo ho nosí, se nikdy nekřivdilo. Probouzí a posilňuje v nás mystické a jasnovidné schopnosti přes naši intuici a pochopení širších souvislostí. Používá se na rozpomenutí na minulé životy. Pomáhá při astrální projekci a učení se skrze meditaci. 

Je to citlivý kámen s jemnými energiemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Podněcuje originální a dynamické tvůrčí síly. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací je k jejich zdroji. Jedná se o kosmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen a pokud je správně naprogramován, učiní vás nepostřehnutelnými či neviditelnými. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Boulder opál: je známý jako "kámen šťastných snů a proměn", přičemž ty sny vyplývají z lepšího poznání vlastního potenciálu a bezproblémového akceptování vlastních nedostatků. Šťastné proměny zase vyplývají ze schopnosti vynést na povrch svůj potenciál. O opálu se všeobecně říká, že nás dělá hezkými uvnitř, že vynáší na povrch vnitřní krásu. Zvyšuje naše spirituální spojení se zbytkem světa a podporuje široké porozumění, které je předpokladem moudrosti a mistrovství. Potlačuje příliš aktivní korunní čakru a podporuje třetí oko a hrdelní čakru. Když jsou tyto čakry v rovnováze, jsme schopni přijímat a analyzovat informace a naše vědomosti se snoubí s intuicí a všeobecnou pozorností a otevřeností. Najúčinnější je, když se nosí v blízkosti srdce.

Pomáhá člověku prožívat radost, vyjadřovat ji a nakazit jí i druhé. Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Australské opály jsou považovány za jedny z nejkrásnějších. 


free counters

Menu
--