Domů Zboží Od VERDELIN

kapsička - Rome

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od VERDELIN

Katalogové č.: 4542155
Zobrazení: 134x
Vloženo: 23.11.2013
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nepostradatelná kapsička do každé kabelky třeba na doklady, malovátka, klíče, telefon, šperky... zkrátka na co právě potřebujete. Můžete ji nosit v kabelce, darovat jako dárek... Máte svoji oblíbenou světovou metropoli nebo jede Vaše kamarádka do zahraničí?!

Kapsička vyztužená pro větší bezpečnost věcí uvnitř a příjemnější omak. Z každé strany je látky jiná, viz fotografie.

Zapínání na zip. Na jezdci zipu je saténová stužka, pro snadnější otevírání.

Podšívka je z růžové bavlny.

Ostatní kapsičky z jinými metropolemi můžete vidět zde.

 

 

Velikost 18 x 18 cm.

Jemné praní do 30°C.

Poznejte metropoli ŘímZdroj nejvetsimesta.cz

Město Řím je největší a zároveň hlavní italské město plné světoznámých památek z mnoha období. Město je domovem pro 2 700 000 obyvatel a dle legendy bylo založeno 21. dubna roku 753 před Kristem dvojčaty Romulem a Remem. Dnes je Řím velmi oblíbenou turistickou destinací nejen díky památkám...

Město Řím leží v západní části střední Itálie. Necelé tři miliony obyvatel města bydlí na ploše téměř 1300 kilometrů čtverečných. Město neleží u břehů moře, jak se na první pohled může zdát, nicméně je od něj vzdáleno pouhých několik kilometrů (asi 30 minut cesty autem). Řím je hlavně výkladní skříní historie, na jeho území se nachází desítky památek ať už z období Říše římské, středověku nebo renesance. Město bylo po několik staletí centrem celé Římské říše, stálo u zrodu latiny, ze které vychází velké množství dnes používaných jazyků. Římské právo se také stalo základem pro všechny moderní demokratické společnosti. Název Řím (italsky Roma) znamená ,,Věčné město", považujeme-li 2800 let existence města za věčnost, je název poměrně přesný. Odhadovaný počet obyvatel v roce 100 našeho letopočtu je asi 1 600 000, což znamená, že v této době byl Řím největším městem světa. Po úpadku říše kolem roku 500 klesl počet obyvatel na pouhých 50 000, v roce 1347 byl dokonce pouhých 17 000. V centru Říma leží také samostatný nejmenší stát na světě - Vatikán.

Menu
--