Domů Zboží Od AT

Karrie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 10426022
Zobrazení: 236x
Vloženo: 20.3.2019
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Luxusní náramek, vyrobený náročnou technikou wire-wrapping z drátu z nerezové oceli, korálků lapisu lazuli a nerezových korálků. Délka náramku je 18 cm, šířka v nejširší části 1,5 cm. Má prodlužovací řetízek a lze ho jemným tlakem upravit podle ruky. Vhodný pro alergiky.

Do soupravy lze doplnit přívěskem Kim

Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Lapis Lazuli je duchovní kámen. Vhodný pro meditace. Přináší klid a mír, působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Ochranný kámen, hlavně pro děti. Dodává odvahu, přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Váhy, Střelec, Panna

 

Menu
--