Domů Zboží Od Ka.Lu

KASIH

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ka.Lu

Katalogové č.: 9029354
Zobrazení: 67x
Vloženo: 13.11.2017
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek v jemných tónech, poskládaný z korálků RŮŽOVÉHO OPÁLU, LARIMARU, MĚSÍČNÍHO KAMENE, MORGANITU A RŮŽENÍNU. Náramek je elastický doplněný stříbrnými korálky AG925/1000

RŮŽENÍN probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Je symbolem lásky a srdce. Přitahuje lásku a nové vztahy, v existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii. Má uklidňující účinek, výborně slouží ve chvílích traumat nebo krizí. Odstraňuje negativní energii. Posiluje empatii a citlivost. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

RŮŽOVÝ OPÁL vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony. Odedávna byl spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání.

LARIMAR pomáhá získat nadhled nad věcmi, odstup od problémů, které se nám zdají nepřekonatelné a nabídne nám nejpřirozenější řešení. Do života vnáší klid, vyrovnanost a pocit dokonalé harmonie.

MĚSÍČNÍ KÁMEN je překrásný svoji hrou světla uvnitř kamene, tyto bílé až průhledné korálky mají modré odlesky. Kámen nových počátků. Je silně spjat s Měsícem a intuicí. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Zvyšuje intuici a empatii. Je nabitý vstřícnou ženskou energii.

MORGANIT (vzácná odrůda berylu) jedná se o vynikající kámen, pokud jde o zvládnutí životních stresů a odhození zbytečné zátěže. Podněcuje odvahu, ulevuje od stresu a uklidňuje mysl. Napomáhá pozitivnímu pohledu na svět. Jako růžový kámen aktivuje a pročišťuje srdeční čakru. Vyvolává lásku a udržuje ji. (nenabíjíme na přímém slunci, jinak hrozí nebezpečí, že zcela ztratí barvu)

Náramek vyrábím na míru, dle naměřeného pevného obvodu zápěstí. Obvod zápěstí mi prosím napište do objednávky.

(Informace o kamenech jsem čerpala z knihy J.P. KREPERÁTA, Skrytá moc drahých kamenů a z knihy J. Hallové, Podrobný průvodce světem léčivých krystalů).

Menu
--