Domů Zboží Od Kobayashi

Každá touha ať je splněna.

450 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 10914345
Zobrazení: 37x
Vloženo: 1.10.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s přírodním broušeným citrínem z Madagaskaru. (Krystal má své vzhledové nedokonalosti). Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 6,6×1,8×1,5 cm. Velikost kamene 5,6×1,7×1,2 cm.

Vlastnosti: Citrín funguje jako účinný čistič a regenerátor. Jako kámen, jenž v sobě uchovává sluneční energii, představuje mimořádně blahodárně působící krystal. Svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii, díky čemuž má mimořádný ochranný účinek na životní prostředí, ve kterém se jeho majitel pohybuje. Citrín přináší energii do všech úrovní života. Jakožto ochránce aury funguje jako systém včasného varování, čímž poskytuje svému nositeli vždy dostatek času k akci na vlastní obranu. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici. Citrín také pročisťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Citrín je šťastný, štědrý kámen, který vás bude ponoukat, abyste se o všechno rozdělili - ale současně vám dopomůže žít v hojnosti. Je obdařen mocí poskytnout štěstí každému, kdo vlastní jeho krystal. Jedná se o kámen, který velice dobře poslouží při urovnávání vztahů ve skupinách. Citrín pomáhá rozvíjet pozitivní postoje, pohlížet optimisticky do budoucnosti a jít dál s proudem času místo ohlížení se zpět. Díky tomuto kameni se dokážete těšit z poznávání nového, přičemž budete umět prozkoumat každou možnost, dokud nenajdete nejlepší možné řešení. Citrín nastoluje pocit vnitřního klidu, díky čemuž si cestu do vaší mysli najde nové poznání a moudrost. Napomáhá strávit nové informace, analyzovat situaci a zvolit pozitivní směr dalšího postupu. Jedná se kámen, který probouzí vyšší mysl.

Umístění: Noste citrín na prstu nebo na krku tak, aby byl v kontaktu s kůží. Pokud bude hrot citrínu směřovat dolů, zamíří zlatý paprsek duchovní říše do vašeho tělesného světa. Citrínová koule poslouží dobře při meditaci. Na slunci citrín bledne.

Kategorie:
    Menu
    --