Domů Zboží Od Ričizhor

„Kdekoli zasejeme sny, vykvetou růže."

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 11611094
Zobrazení: 105x
Vloženo: 7.7.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

video šperku zde

Autorský šperk přívěsek s  fantomovým Citrínem 

země původu Tibet

- použita kvalitní nerezová ocel

60x18mm vlastní výbrus z krystalu

- Citrín posiluje třetí čakru Solar plexu a aktivuje korunní čakru

Citrín

Citrín funguje jako účinný čistič a regenerátor. Jako kámen, jenž v sobě uchovává sluneční energii, představuje mimořádně blahodárně působící krystal. Svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Jedná se o jeden z krystalů, které nikdy nepotřebují čištění. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii, díky čemuž má mimořádný ochranný účinek na životní prostředí, ve kterém se jeho majitel pohybuje. Citrín přináší energii do všech úrovní života. Jakožto ochránce aury funguje jako systém včasného varování, čímž poskytuje svému nositeli vždy dostatek času k akci na vlastní obranu. Dokáže rovněž čistit čakry - zejména čakru solar plexu a pupeční. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici. Citrín také pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy s nižším fyzickým tělem.

Je to jeden z kamenů hojnosti. Tento dynamický kámen učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem a všemi dobrými a příjemnými věcmi, které svět nabízí. 

Na duševní úrovni citrín napomáhá, abychom se přijali takoví, jací jsme. Současně dodává sebedůvěru a potlačuje sebezničující sklony. Posiluje individualitu, zvyšuje motivaci, podněcuje tvůrčí schopnosti a sebevyjádření. Díky tomuto krystalu nebudete tak přecitlivělí - zejména na kritiku okolí. Současně sami získáte schopnost konstruktivní kritiky. Citrín pomáhá rozvíjet pozitivní postoje, pohlížet optimisticky do budoucnosti a jít dál s proudem času místo ohlížení se zpět. Díky tomuto kameni se dokážete těšit z poznávání nového, přičemž budete umět prozkoumat každou možnost, dokud nenajdete nejlepší možné řešení.

V citové rovině vnáší citrín do života potěšení a radost. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů ukrytých v hlubinách osobnosti. Pomůže překonat strach z odpovědnosti a zastavit projevy vzteku. Tento krystal vám také pomůže plout v proudu vlastních citů a najít citovou rovnováhu.
Hmotnému tělu přináší citrín energii a novou sílu.

Menu
--