Domů Zboží Od Ričizhor

„Kdo hledá přítele bez chyby, zůstane bez přítele.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 13818647
Zobrazení: 47x
Vloženo: 24.1.2023
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

video šperku 

Autorský šperk přívěsek s Ametrínem

- použita kvalitní nerezová ocel

- velikost přívěsku 38x14 mm

-součástí přívěsku je i řetízek

- Ametrín otevírá třetí oko

Ametrín

Ametrín účinně kombinuje vlastnosti ametystu a citrínu. Účinkuje rychle a silně. Zvlášť užitečný je v případě dlouhodobých nemocí, neboť umožňuje odhalit příčiny nerovnováhy. Ametrín spojuje tělesný svět s říší vyššího vědomí. Tento kámen usnadňuje astrální cestování a působí při něm jako ochránce. Brání nositele také před psychickými útoky. Očišťuje mysl od stresů a napětí, uklidňuje ji a umožňuje větší soustředění při meditaci.

Ametrín otevírá třetí oko, napomáhá léčbě a věštění. Sjednocuje mužskou a ženskou energii.

V duševní rovině ametrín zvyšuje snášenlivost mezi lidmi a pomáhá odstraňovat předsudky. Jakožto kámen mimořádně nabitý energií podněcuje tvůrčí schopnosti a zvyšuje schopnost rozhodovat o vlastním životě. Jedná se o kámen, který umí smířit i očividné protiklady. Nabízí intelektu cestu za hranice každodenní reality, aby
se spojil s vyšším vědomím.

V citovém životě ametrín překonává bloky včetně negativního citového naprogramování a očekávání. Přináší vhled do vnitřních příčin citových problémů. Ametrín přináší optimizmus a pohodu, která není narušována negativními vnějšími vlivy.

Ametrín proniká až ke kořenům problémů. Jeho silná očistná moc odstraňuje z aury vše negativní a z těla všechno jedovaté. Mimořádně účinný čistič krve a zdroj energie, který přispívá k regeneraci fyzického těla a posiluje imunitní systém.

Menu
--