Domů Zboží Od Kobayashi

Když se podíváš na svět srdcem.

490 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9805953
Zobrazení: 147x
Vloženo: 20.8.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s chryzoprasem z Tanzánie. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 6,9×3,5×0,5 cm. Velikost kamene 3,5×3,5×0,5 cm.

Vlastnosti: Chryzopras propůjčuje člověku pocit, že je součástí vyššího božského celku. Uvádí svého nositele do stavu hluboké meditace. Ve starověku se soudilo, že přináší rovněž lásku k pravdě. Chryzopras současně poskytuje naději a propůjčuje schopnost vhledu do nitra věcí. Podněcuje různé talenty a rozvíjí tvůrčí schopnosti. Zvyšuje důvěru v obchodních i osobních mezilidských vztazích. Tento krystal nabíjí energií srdeční i křížovou čakru a vnáší do fyzického těla universální vesmírnou energii. Na duševní úrovni má chryzopras uklidňující vliv. Pomáhá rozpoznat egoistické motivy skrývající se za vlastním jednáním v minulosti a upozorňuje na jejich důsledky pro osobní vývoj. Nastoluje rovnováhu mezi ideály, v něž věříte, a vaším skutečným chováním. Překonává nutkání k prchlivým a impulsivním myšlenkám a činům, neboť obrací pozornost svého nositele k pozitivním jevům. Jedná se o kámen, který se staví proti jakýmkoliv odsudkům, podporuje schopnost přijímat sebe samé stejně jako jiné. Pomáhá odpouštět a soucítit s ostatními lidmi. V duševním životě rozvíjí schopnost plynule hovořit a bystře uvažovat. Zahání tísnivé představy, brání vzniku nočních můr – zejména u dětí. V citovém životě vyvolává chryzopras pocit bezpečí, jistoty a důvěry. Podporuje nezávislé jednání, ale současně zájem o druhé. Pokud jde o fyzické tělo, má chryzopras silné detoxikační účinky. Dokáže z něj vypudit těžké kovy a podporuje funkci ledvin.

Léčebné využití: Chryzopras výborně pomáhá při relaxaci a přináší klidný spánek. Rezonuje s křížovou čakrou, zvyšuje plodnost, zbavuje svého majitele neplodnosti způsobené infekcí a chrání před pohlavně přenosnými chorobami. Jedná se o kámen, který léčí zrak a duševní nemoci. Blahodárně účinkuje na kožní problémy, srdeční choroby a poruchy štítné žlázy. Udržuje v rovnováze hormony a uzdravuje trávící systém. Chryzopras léčí celkovou churavost a slabost a vnáší do celého těla vesmírnou universální energii. Zvyšuje míru ukládání vitaminu C. V kombinaci s kouřovým křemenem léčí plísňové infekce. Elixír tiší žaludeční problémy způsobené stresem. Chryzopras působí blahodárně na vnitřní dítě, neboť uvolňuje emoce uzamčené v nitru od dětství. Zmírňuje klaustrofobii a noční můry.

Umístění: Lze nosit nebo umístit na kterékoliv místo těla podle potřeby. V akutních případech používejte jako elixír. Při dlouhodobém nošení chryzoprasu dojde k naladění mysli na vyšší božskou sféru.

    Menu
    --