Domů Zboží Od germia

Když strom uroní slzu...

799 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od germia

Katalogové č.: 3363150
Zobrazení: 88x
Vloženo: 19.12.2012
Počet srdcí: 118x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všechny šperky jsou baleny do dárkových krabiček!

Neopakovatelný autorský šperk je vytvořen z obrovského a jedinečného kopálu. Kopál je ztvrdlá pryskyřice ze stromů, tedy obdoba jantaru, ale mnohem mladší. Liší se od Jantaru tím, že je jantar již "zkamenělý", kopál "zatvrdlý". Nedělá mu tedy dobře jakýkoliv parfém s obsahem alkoholu, nebo vysoká teplota (60 stupňů a více) V kopálu najdeme několik usazených nešťastníků, kteří míze nestihli uniknout. Najdeme zde skelet pavouka a několik drobných mušek (cca 5 ks), které dělají z tohoto obrovského kopálu jedinečnou záležitost. Kopál má tvar krápníku a z jeho tvarování lze vyčíst přímo kapání mízy.


Celý šperk měří 14x4,5 cm, jedná se tedy o velmi extravagantní a nepřehlédnutelný šperk. Kopál je zasazen do cínu a upevněn pomocí paciček, Cín není patinovaný, jen leštěný a působí tak velmi jemně. Šperk je zavěšen na žluté kůžičce o délce cca 80 cm, které perfektně dotváří vzhled šperku.

Tento šperk vyžaduje zvýšenou opatrnost kvůli choulostivosti vúči éteru, alkoholu a vyšší teplotě. Na jakékoliv škody způsobené těmito faktory se nevztahuje žádná záruka.

Menu
--