Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Kobaltokalcit AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14684586
Zobrazení: 17x
Vloženo: 23.5.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: MIMOŘÁDNÁ AKCE: Vážení zákazníci. V obchodě připravena 25% sleva na minerály pro objednávky od 1.000 kč (hodnota zboží, bez dopravy). Platí na všechno zboží kromě dárkových poukazů. Platnost do konce měsíce nebo do oznámení o jejím ukončení. Slevu promítnu do objednávky při jejím potvrzení/přijetí. Děkuji a přeji příjemný výběr a nákup... Ji.

Velice pěkný, tromlovaný kámen kobaltokalcitu (růžového kalcitu) ve kvalitě AA. Lokalita: Kongo. Surovina obsahuje pastelově růžový kobaltokalcit, bezbarvý/bílý kalcit a černý podíl v této surovině je patrně heterogenit. Kobaltokalcit často doprovází sytě zelený malachit, který může být někdy zbarven až do černa. Jeli také součástí tohoto kamínku však zůstává tajemnstvím :-).

Kamínek vhodný ke krystalo-terapii nebo jej můžeme nosit i jen tak při sobě, ponořeni v jeho energii se budeme cítit dobře.

Kalcit obecně náleží do skupiny minerálů, se kterými v krystalo-terapii pracujeme, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Celkově nám významně rozšiřují naše vědomí. Jejich energie nám umožňuje vytáhnout na povrch skryté informace o nás v nás.

Kalcity jsou kameny s velmi jemnou a klidnou energií. Můžeme je  vnímat jako hladivé, laskavé, přátelské. Nebudeme s nimi prožívat žádná drama ani turbulence. Naopak, navozují pocit harmonie. Doporučuje se po nich sáhnout po práci s „drsnějšími“ kameny, pro uklidnění těžkých procesů a stavů.

Kobaltokalcit (růžový kalcit)

Obzvláště růžové kalcity jsou čistou, bezpodmínečnou láskou a přijetím. Láskou v plné podstatě. V jejich energii se dokážeme naprosto uvolnit a být sami sebou.

Kobaltokalcit silně rezonuje se srdeční čakrou. Skrze ni navozuje zklidnění a harmonii. Výborně pracuje zejména na emoční a citové úrovni. Jeho energie je jemná, tišící, mateřská, starostlivá, léčivá.

Podobně jako ostatní růžové kameny (s obsahem manganu nebo kobaltu) nám kobaltokalcit dokáže pomoci lépe zvládat náročné životní situace a citová traumata. V takové chvíli se totiž srdeční čakra stáhne, uzavře a tím se znemožní proudění energií z ostatních čaker. Vzniká tak odpor vůči tomu, co prožíváme a ztrácíme tím velké množství energie. Kobaltokalcit nám pomůže s přijetím takto nastalé situace. Ušetřenou energii potom použijeme na změnu vnímání toho, co prožíváme nebo na nalezení řešení, jak se z této situace dostaneme.

Dokáže nám být oporou v době velkého stresu, i v nemoci. 

Růžové kalcity jsou vhodné také pro děti, navozují klidný spánek.

Rozměry: 3,1 x 1,7 x 1,6 cm.

Lokalita: Kongo.

Moje pozn.: B8399.

Menu
--