Domů Zboží Od mydlitto

Kofeinový šampon s lopuchem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mydlitto

Katalogové č.: 7058205
Zobrazení: 1520x
Vloženo: 25.1.2016
Počet srdcí: 40x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci celého týmu mydlitto, budeme první objednávky odesílat začátkem příštího týdne

Kofeinový šampon s lopuchem a silné, zdravé a krásné vlasy.

Dokonalá péče o vaše vlasy nejen s problémy s vypadáváním, ale i jako báječná prevence

Spojili jsme dvě aktivní látky, které činí náš kofeinový šampon naprosto jedinečným a dostupné informace o jednotlivých složkách si můžete pročíst níže!

Lopuch a jeho dostupné informace o účincích

Tato rostlina má všeobecně vynikající účinky na nemocnou pokožku trpící ekzémem, lupy a dalšími. Velkým pomocníkem je na mastnou pokožku s nadměrnou tvorbou mazu a pro pokožku s akné. Již naše babičky znaly účinky lopuchu a používaly jako obklad pro nemocnou kůži, ale hlavně na oplachy nemocné vlasové pokožky s lupy, nadměrným vypadáváním vlasů a mastné vlasy.

Kofein a dostupné informace

Dle dostupných studií a poznatků prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc se zjistilo, že přidáním kofeinu do vlasové kosmetiky se stimulovalo až 46% folikuků a posílilo jejich růst. V závěru této studie je kofein potenciální stimulátor růstu vlasových folikulů a je vhodný pro dlouhodobé používání pro jeho terapeutické a profylaktické účinky.

Šampon nepůsobí dráždivě a agresivně. Naopak je sestaven tak, aby nedráždil a neodstraňoval kožní přirozenou a ochrannou bariéru, ale jemně a účinně odstraní nečistotu.

Obsahuje pšeničné proteiny a vynikající a příjemnou přísadu pod názvem biosaccharide gum, která výrazně pomáhá hydratovat pokožku přirozenou cestou. 

Šampon používejte klasicky jako jiné šampony. Naneste na mokré vlasy vytvořte pěnu a spláchněte, tento postup ještě jednou opakujte.

Balení šamponu: 120 ml

Receptura je výhradním majetkem společnosti mydlitto

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Caffeine, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Biosaccharide Gum-1, Arctium Lappa Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum

Menu
--