Domů Zboží Od AT

Korina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 12962783
Zobrazení: 89x
Vloženo: 23.11.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Luxusní spona do vlasů s oválkem modrého křemene a korálky akvamarínu a nerezu. Spona je vytvořená z drátků z nerezové oceli časově náročnou technikou wire wrapping. Je lehká, velká 11 x 4 cm. Na zapínání je použita francouzská mechanika, délka 8 cm.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Křemen je kamenem klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Zlepšuje komunikaci. Umožní vám říkat pravdu.

Akvamarín

 je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci.

Vodnář, Ryby, Váhy, Blíženci

Menu
--