Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Košík malin - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5257764
Zobrazení: 100x
Vloženo: 24.6.2014
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Neobvyklá filigránská brož, která ozdobí Vaši halenku, svetřík či kabelku. Autorský šperk - neopakovatelný originál.

Vyroben je z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středu dominuje kulička dračího achátu (průměr 8 mm). Povrch kamene je matný, s jemňounkým žilkováním. Barva je velmi výrazná, malinová. Kámen je ve výborné kvalitě, částečně průsvitný - na slunci se zevnitř prosvítí a získá ještě výraznější odstín. Zapínání je vlastní výroby (ne komponent) - patent "zavírací špendlík" se zahrocenou špicí. Seřízen je tak, aby při zapínání kladl odpor a dal se zacvaknout. Eliminuji tak možnost nechtěného rozepnutí. Zapínání je vyrobeno z hypoalergenního Osteofixu.

Šperk je vyroben precizně, detailně. Provedení je velmi jemné. Konstrukce je pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Brož Vám vydrží krásný celé roky. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány.

Nerez je materiál bezúdržbový - neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín můžete podle potřeby přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Kámen postupným používáním absorbuje mastnostu (barva tím získá na sytosti). Pokud budete chtít znovu oživit bílou žilkovatinu a matnější vzhled, můžete kámen odmastit saponátem.

Délka šperku je 48 mm, šířka v nejširším místě 23 mm. Délka zapínání je 30 mm a dobře Vám udrží na triku, tenkém svetříku, saku, šátku. Celý motiv je prostorově plasticky tvarován, struktura reliéfu je výrazná a příjemná na omak.

Menu
--