Domů Zboží Od VaiS

Kostičky! Modro-oranžový náramek

175 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od VaiS

Katalogové č.: 13505150
Zobrazení: 16x
Vloženo: 24.8.2022
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Kostičky! Modro-oranžový náramek z mini kostiček karneolu a lapisu lazuli. Krásná výrazná kombinace, vhodná ke každému oufitu i na denní nošení. Náramek, který je originální a neokoukaný
  • Průměr korálků - 4mm kostičky 
  • bez kovů
  • délka 17cm

Karneol zlepšuje trávení a zažívání. Pomáhá při problémech s impotencí a neplodností. Karneol také zlepšuje náš krevní oběh, pomáhá při problémech s křečovými žílami a revmatismem. Dodává pravidelnost menstruačnímu cyklu a ulevuje při bolestech s ní spojených. Zlepšuje psychické rozpoložení při premenstruačním syndromu.

Karneol svou jasnou barvou symbolizuje vitální a činorodou energii. Propojuje nás s životodárnou energií Země a probouzí v nás sounáležitost s ní a s jejími zákony. Posiluje v nás pochopení a empatii. Pomáhá nám vědomě prožívat svůj život a naplnit ho pozitivním jednáním. Zvyšuje motivaci a dodává sebedůvěru. Zmírňuje vztek, zlobu a hněv. Karneol je vhodný pro jedince, kteří se nemohou pohnout z místa, jsou uvězněni v nečinnosti, lenosti a neví si rady kam směřují. Podporuje v nás kreativitu, uplatnit v životě nové zkušenosti a aktivně žít.

Vhodný pro znamení: Beran, Blíženci, Kozoroh, Lev, Rak

> Lapis lazuli je povznášející duchovní kámen výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Je to ochranný kámen, především pro děti. Vyvolává v lidech poctivost, dodá vám odvahu. Pomůže vám v naslouchání druhým. Budete díky němu kreativnější, klidnější a energičtí. Pomáhá vám se přenést přes ztráty.

Léčivé účinky: Potlačuje migrény, tiší horečku, posiluje imunitu, má blahodárné účinky na štítnou žlázu a hlasivky. Zabraňuje zhoršování zraku, pročišťuje krev a snižuje tlak. Má pozitivní účinky při nespavosti.

Vhodný pro znamení: Panna, Střelec.


Menu
--