Domů Zboží Od qetino

kožený obal na Kindle - Viktor

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 7184503
Zobrazení: 438x
Vloženo: 27.2.2016
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jednoduchý klasický minimalistický černý obal na čtečku s pevnými deskami. Mírné oživení obstarávají drobounké nepravidelné hvězdičky na vnitřní straně obalu. Hřbet obalu je ohebný, takže při čtení je možné překlopit přední stranu dospodu.

Původně jsem se do práce s kůží nechtěla vůbec pouštět, protože jsem zastávala názor, že černých kožených obalů na Kindle je plný internet, takže není důvod jejich řady ještě rozmnožovat. Ale pak jsem sama po jednom takovém zatoužila. Přišlo mi absurdní kupovat si pro sebe obal na čtečku, když je přece vyrábím, a tak jsem se nakonec pustila i do kůže. Taky se omlouvám za lacinou slovní hříčku v názvu, prostě mi to nedalo... Kdo by s tím měl problém, ať mi napíše a obal mu před objednáním na přání přejmenuju na Victory:-)

Konkrétní použitá kůže je velice jemná oděvní kůže, příjemná na omak. Dobře se s ní pracuje a krásně kopíruje desky. Pro přesnost musím uvést, že tohle je její druhá štace - pochází z extra zachovalého koženého saka.

Kdo by chtěl obal v trochu jiném provedení (třeba s barevnou gumou nebo vnitřkem) - klidně napište na domluvu, materiálu mám ještě dost na 1-2 další obaly.

ROZMĚRY KONKRÉTNÍHO OBALU NA FOTCE: obal je vyrobený na míru na novější čtečky Kindle - hodí se na Kindle Touch 6 a 7 nebo Paperwhite 2 a 3.

POZOR! Nejnovější (12/2016) Kindle 8 je o pár milimetrů menší!

    Menu
    --