Domů Zboží Od Labruška

Kozlík pro děti (na přání)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Labruška

Katalogové č.: 7848892
Zobrazení: 48x
Vloženo: 11.10.2016
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Začínám opět s výrobou na vaše přání. Medvídci štěstí i kralíčci jsou znovu tady. Neváhejte ;) PS: Objednávky na mě chrlte vnitřní poštou :) Vaše Hanka :)

Kozlík je navržený přímo podle přání paní Aničky. Pro její dětské "zákazníčky". Paní Anička pracuje jako dobrovolnice s odlehčovací službou pro rodiče handicapovaných dětí, a právě pro děti potřebovala nějakého háčkovaného "kamaráda" :)

Je navržen na spolupráci hlavně pro děti, takže všechny části jsou pečlivě přišity. Tělíčko má měkkoučké, aby se mohl s dětmi lépe mazlit, ruce i nožky má na knoflíčky pro lepší ohebnost. Zhotoven je z dětské akrylové vlny příjemné nejen na dotek, ale i na mazlení :) Kozlík bude rád asistovat u všeho co jeho paní Anička bude potřebovat s dětmi dělat :) Na cvičení už se moc těší!

Praní je možné na 30 stupňů bez problémů. Ale doporučuju raději ruční praní :) Bez ručního ždímání, jen ho lehce nechat proschnout, neprověšovat :) Stačí trocha tekutého mýdla na ruce a bude zase čistý a fit.

Na přání můžu zhotovit podobného kozlíka nebo jiné zvířátko dle vašich barevných přání. Na přání lze do hračky všít i plast váleček s kuličkami, aby hračka hrkala a zaujala třeba i ty nejmenší (ten nebude pro dítě nijak rozebratelný, leda že by hračku někdo úmyslně rozpáral).

Na délku, od hlavičky po nožky, měří cca 32cm, sedící 21cm.

Nevhodné pro děti do 3let (hračka jako taková nemá atest, ale materiál z kterého je vyrobena potřebné atesty má).  Obsahuje malé části, konkrétně knoflíčky. Vlna je česká, akrylová s atestem pro nejmenší děti, doplněná o vlnu antipilling.

Plněno dutým vláknem, vše pečlivě přišito, prošito :)

Vyrobeno podle mého návrhu pro paní Aničku (viz začátek). Každý kozlík je 100% originál :) A tento je jen jediný!

Cena je za jednoho kozlíka.

Děkuji, že respektujete autorská práva a nekopírujete :)

    Menu
    --