Domů Zboží Od KRAB-ice

KRABice dělá pokusy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od KRAB-ice

Katalogové č.: 9095633
Zobrazení: 1180x
Vloženo: 1.12.2017
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pokud by vás zaujalo zboží na profilu KOMÁRA, můžete ušetřit za poštovné - při objednávání, napište Komáře, že máte něco u KRABice :-)

KRABice pro vás tentokrát přichystala krabici plnou svých oblíbených pokusů. Její kouzlo oproti návodům na internetu a v knihách tkví v tom, že jsou pokusy přehledně rozdělené v pytlíčkách i s potřebným materiálem na jejich provedení. 

Co v KRABici najdete

Pokusy jsou vhodné pro děti od 6 let, které už si dovedou samy přečíst návod. Mladší děti pokusy jistě také zvládnou, ale budou potřebovat větší či menší pomoc dospělého.

KRABice obsahuje přes 20 pokusů. Každý pokus je zvlášť zabalen a očíslován, a zároveň vybaven většinou potřebného materiálu. Zbylé pomůcky najdou děti v penále anebo v kuchyni (sklenici, nůžky apod.). Stačí si tedy z KRABice vytáhnout pytlík s pokusem a pustit se do práce.

Pokusy jsou připraveny tak, aby podporovaly zvídavost a tvůrčí myšlení u dětí. Obsahují otázky k zamyšlení a nápady a tipy k dalším aktivitám.

Dítě může pracovat s pokusy postupně nebo na přeskáčku.

Všechny pokusy jsou vyzkoušené (dětmi i dospělými), fungují, jsou zábavné a napínavé.

K některým pokusům patří také pracovní listy k zaznamenávání hypotézy a výsledků zkoumání. Děti se učí pracovat s nákresem a tabulkou.

Z návodů, pracovních listů a stránek pro fotoalbum si dítě vytvoří svou vlastní knížku. Fotoalbum slouží dítěti jako vzpomínka a zároveň jako další možnost zaznamenání průběhu a výsledku pokusů.

      

     

      

Menu
--