Domů Zboží Od ABUBA CZ

KREATIVNÍ SADA: Hmyzí hotel

105 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ABUBA CZ

Katalogové č.: 8052600
Zobrazení: 455x
Vloženo: 3.12.2016
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kreativní sada obsahuje materiál k výrobě hmyzího hotelu. Součástí sady jsou hřebíčky a pracovní návod. Velikost hmyzího hotelu je cca l13xš10xv28 cm. TIP: Hmyzí hotel je možné natřít lakem nebo barvou. Zvýšíte tak jeho životnost, ale také mu dodáte nádech jedinečnosti.

Jako výplňový materiál lze dobře poslouží drobné větvičky, které zastřihnete na šířku domečku, tzn. asi 10 cm. Vhodnou volbou jsou duté materiály, jako rákos, bezové větvičky, větvičky maliníku, ostružiníku,bambus apod. Použít můžete také barevná brčka na pití. Pokud máte k dispozici vrtačku a pilku, můžete použít i širší větve, do kterých navrtáte asi 0,5 cm otvory, popřípadě můžete vzít tvárnici Ytong, kterou jednoduše uříznete pilkou a navrtáte do ní otvory. Otvory vyvrtejte na délku vrtáku, ale ne skrz. Materiál do domečku skládejte napevno, aby nevypadával. Hotový domeček zavěste na slunné, teplé místo. Po nástupu zimy potom můžete hotýlek umístit do chladného sklepa a na jaře jej zase pověsit ven.

Doporučujeme pro děti 10 a více let.

Sada je určena k rozvoji motoriky, dovedností, kreativity a fantazie dětí. Před jejím zakoupením je nutné zvážit věk, zručnost a zkušenosti dítěte. U mladších nebo méně zkušených dětí je nutný dohledem a pomoc dospělé osoby. 

Balení: Sada je svázána do balíčku.

    Menu
    --