Domů Zboží Od lianadi

křištál.korál,amazonit a onyx náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od lianadi

Katalogové č.: 9934890
Zobrazení: 68x
Vloženo: 5.10.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

*

AMAZONIT 
Popis/
Zelená odrůda draselného živce s modravým nádechem.
Použití:
Pomáhá tišit nervozitu, stres, výkyvy nálad, tlumí přebytečnou energii, podporuje vitalitu, udržuje rovnováhu v těle.
Uvolňuje svalové napětí a křeče, tiší bolesti hlavy a migrény, reguluje látkovou výměnu, ovlivňuje činnost podvěsku mozkového, vegetativního nervového systému, je schopen filtrovat elektromagnetické záření.Velmi účinný je při tišení menstruačních a porodních bolestí.

***************************************************

Křišťál

Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Má kladný vliv na posilování životního partnerství. Mírní bolesti, především nervového původu. Urychluje léčení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elektronického smogu, rentgenových a radioaktivních paprsků, patogenních zón. Pomáhá při vnitřních, srdečních a nervových potížích. Jeho hlavním přínosem je schopnost očišťovat ústrojí krevního oběhu od všech škodlivin způsobených kouřením, konzumací alkoholu, tučných jídel, nedostatkem pohybu a stresy. Tím brání vzniku aterosklerózy, infarktu, anginy pectoris. Příznivý účinek má i při léčení očních chorob. Významné je i jeho použití na ochranu prostor před negativní energií.

*************************************************

KORÁL

Jelikož je korál organického původu, věří se, že dokáže člověka spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Věří se také, že dokáže snížit emoce a přinést vnitřní klid.

Pomáhá člověku pochopit sama sebe a smířit se s vlastním, vnitřním já. Zvyšuje intuici a představivost. Dodává člověku sílu dosáhnout cílů, které si v minulosti stanovil.

Pomáhá mu optimisticky vidět všechno, co se kolem něj děje. Chrání člověka před pocity deprese a úzkosti. Korál podporuje také přátelství, lásku a mezilidské vztahy v rámci společnosti.

Korál v neposlední řadě člověka chrání a odstraňuje vliv stresu.

Korál posiluje pohybový systém člověka a to zejména kosti. Ze svalů dokáže odstranit nečistoty. Stejně zvyšuje sílu cév a srdce, čímž stabilizuje celý oběhový systém. Vyživuje a ochraňuje krevní buňky a pomáhá také při anémiích.

Účinný je i při regeneraci tkání a proto zkracuje hojení ran. Jeho pozitivní účinky využijí také všichni s poruchami trávicího traktu. Pomáhá s onemocněními úst, jícnu, žaludku i střev.

Zmírňuje také příznaky onemocnění ledvin a močového měchýře. Pokud člověka trápí potíže s míchou, může také využít sílu korálu. V rámci nervového systému pomáhá také při poruchách mozku.

****************************************************

Onyx

Kámen dodávající sílu. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Udržuje v těle rovnováhu energií jin a jang. Blahodárně působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a nohy. Chrání před těžkými nemocemi a neštěstím. Posiluje kůži, vlasy, nehty a léčí jejich nemoci. Zmírňuje bolesti srdce a zklidňuje nervovou soustavu. Příznivě ovlivňuje zrak a sluch. Zvlášť účinně působí při hojení ran po operacích, protože zabezpečuje přísun energie a živin k ráně. Zlepšuje přenos kyslíku krevním oběhem, podporuje prokrvení nohou a rukou. Chrání před plísňovým onemocněním.

Naleziště: Rusko, Mexiko, USA, Brazílie, JAR

****************************************************

Náramek : křištál,zelenomodrý amazonit,červený korál, matný černý onyx /8 mm /a dva kovové korálky /6 mm /,vše navlečeno na kvalitní silikonové pružné šnůrce /0,8 mm /.Vnitřní obvod náramku je 16,5 cm,vhodné na zápěstí 16 - 17 cm.Pokud potřebujete jinou velikost,ráda vám náramek upravím dle vašeho požadavku,stačí napsat do zprávy při objednávce.

 


 

 

Menu
--