Domů Zboží Od AKSIMM

"Křišťál/Onyx"-náramek se stříbr.čtyřlístkem (Ag)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AKSIMM

Katalogové č.: 10020755
Zobrazení: 119x
Vloženo: 1.11.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z černé saténové šňůrky, minerálů Křišťál a Onyx, a přívěsku Čtyřlístek ze stříbra Ag 925/1000. Přívěsek je vyrobený z kvalitního stříbra, které vám zaručuje jeho dlouhou životnost.

Velikost: univerzální (posuvný, roztahovací) - dámský/pánský

Křišťál - je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. Vhodný na všechny zdravotní problémy,
včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Onyx/Černý achát - Působí proti smutku, podporuje sebevědomí, mírní deprese, dodává odvahu, odstraňuje strach z temna a neznáma, podporuje soustředění a pokoru, sebekontrolu.
Odvádí z těla negativní energii, ale neabsorbuje ji do sebe.
Léčí potíže s koleny, anginu pectoris, žaludeční vředy, slezinu, poruchy rovnováhy, posiluje imunitu, zlepšuje zrak a sluch.

Menu
--