Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Křišťálové stéblo (náušnice)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5788431
Zobrazení: 176x
Vloženo: 29.11.2014
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Štíhlá stébla trav a první mrazík, který jim na chvíli půjčí třpyt křišťálu...

Autorské ručně vyrobené originální náušnice - jednoduchá elegance, romantika, něha, ženskost.  Jsou vhodné k nejrůznějším příležitostem... podle Vaší nálady...

Jsou vyrobeny z atestovaných materiálů. Základ konstrukce je z Osteofixu (hypoalergenní netečný materiál používaný ve zdravotnictví). Náušnice jsou dlouhé, provlékací, bez zavíracího zapínání. Konstrukce z Osteofixu je pevná a drží smyčku uzavřenou. Na požádání můžu k náušnicím zaslat silikonové zarážky.

Kámen je uchycen v ušlechtilém nerezu - stálobarevný materiál, který nereaguje s kůží. Neoxiduje, neodírá se, nemění svou barvu, nešpiní. Bohatě dekorováno bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra. Náušnicím dominuje luxusní broušená kapka křišťálu (12 mm). Kámen je ve výborné kvalitě, bez kazů, průzračný, průsvitný. Slunce jej prozáří a nádherně zdůrazní jeho výbrus, hloubku a atraktivitu. 

Náušnice nevyžadují velkou údržbu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín je vhodné podle potřeby přeleštit vatou k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii - nebo utěrkou na šperky.

Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Zaručuji precizní a profesionální zpracování. Jsou lehké a pohodlně se nosí.

Délka jedné náušnice včetně kamene je 62 mm, váha 1,6 gramů.

Podle konkrétního přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...). Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--