Domů Zboží Od GBDcreative

Křišťálový drak okřídlený - CrystalWing Vel.:L

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od GBDcreative

Katalogové č.: 14394633
Zobrazení: 24x
Vloženo: 3.12.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velikost L / Délka 37cm / Rozpětí křídel 27cm / Barva Gold&Purple

KRIŠTÁĽOVÝ DRAK - CRYSTAL DRAGON

Křišťálový drak - Crystal dragon je ideální dárek pro všechny obdivovatele draků, fanoušky fantazie nebo ty, kteří hledají unikátní bytové dekorace. Je skvělým přídavkem do každé sbírky a určitě potěší všechny, kteří si váží krásy a uměleckého zpracování předmětů vytisknutých na 3D tiskárně.

Ohromujúcí a fascinující Křišťálový drak - Crystal dragon s křišťálovým vzorem: Naše 3D tištěná tvorba ve formě křišťálového draka spojuje eleganci a zvláštní přitažlivost. Toto mistrovské dílo s náročným designem inspirovaným nádhernými drahými kameny zdobí hadí postavu fazetami, které odrážejí jejich lesk. Jeho vlnité a stočené tělo představuje pozoruhodné umělecké dílo, které dokonale spojuje tajemství hadů s nadčasovým půvabem drahokamů.

Ať už ho vystavujete jako středobod své sbírky nebo ho jednoduše držíte v rukou, abyste pocítili jeho hmatovou eleganci, křišťálový drak je jedinečným a působivým doplňkem, který spojuje fascinaci draky s krásou drahokamů. Oživte kouzlo draků v jedinečném umění.

Jedináčkový dárek: Hledáte jedinečný a okouzlující dárek? Nehledejte dál. Naše 3D tištěné křišťálové draky jsou ideální k narozeninám, svátkům nebo k jakékoli speciální příležitosti. Jsou splněným snem pro děti od 4 let, které milují mytické bytosti a magické světy.

Zažijte budoucnost řemeslného zpracování s našimi 3D tištěnými draky. Pomocí špičkové technologie jsme proměnili půvab a mystiku draků v hmatatelné, trojrozměrné zázraky.

Objednejte si nyní a buďte svědky, jak se představivost rozjíždí, a to všechno při objevování tajemství těchto mimořádných tvorů.

FLEXIBILNÍ DRACI S POHYBLIVÝMI KLOUBY

Probudte magii: Naše 3D tištěné křišťálové draky jsou důkazem přesnosti a umění. Každý detail je pečlivě vykreslený, replikující složitou krásu a úžasnou přítomnost draků.

Dynamické možnosti: Pozvedněte čas hraní do nových výšin s dynamickou možností našich 3D tištěných draků. Tyto zázraky jsou vybaveny pohyblivými klíny, které umožňují vytvořit nespočetné množství póz a uvolnit uzdu své kreativitě.

Vytvořte mýtické příběhy: Inspi­rujte vnitřního vypravěče svého dítěte, když se vydává na epické questy a magické cesty se svým 3D tištěným drakem. Tyto podmanivé stvoření slouží jako katalyzátory nápaditých příběhů, které přenesou děti do očarujících říší. S našimi 3D tištěnými draky může vaše dítě odemknout dveře k neuvěřitelným dobrodružstvím zasazeným do světa fantazie a zázraků. Nechte je vznášet se s draky po obloze.

Živé barvy: Živé, drahokamy inspirované barvy našich 3D tištěných draků očarují vaše dítě. Každý drak se může pochlubit lesklou paletou, která podporuje uznání brilantnosti přírody a fantazie.

Vytisknuto tak, aby vydrželo: Vyrobené s ohledem na bezpečnost a dlouhou životnost, naše 3D tištěné draky jsou navržené tak, aby vydržely hodiny hry. Snadno se čistí a udržují, což zajišťuje, že zůstanou cennými společníky po celé roky.

Další důležité informace o 3D dracích:

Není určeno pro děti do 3 let. Může dojít k odlomení malých plastových částí, což představuje potenciální nebezpečí pro děti. Upozorňujeme, že výrobky z 3D tisku nejsou certifikovány jako hračky. Vyvarujte se dlouhodobému vystavení slunečnímu záření a teplotám vyšším než 60°C. Zacházejte opatrně, abyste zachovali složitost 3D tisku.

Poznámka: Jelikož se jedná o 3D tištěné položky, mohou existovat drobné odchylky ve barvě a povrchové úpravě, zejména u duhových a světelně zářících materiálů. Každá figurka je navržena s precizností a láskou, čímž se stává jedinečným doplňkem pro vaši sbírku.

Sme autorizovaným predajcom 3D výtlačkov Flexi Factori

Respektuji autorská práva v oblasti 3D tisku s plnou vážností. Prodej výrobků z 3D tisku, které porušují autorská práva, mi vadí a distancuji se od takových prodejců či osob. Podporuji tvůrce modelů pro 3D tisk a proto jsem získal komerční licenci od autorů, což mi umožňuje legálně prodávat jejich výrobky z 3D tisku. Za tuto licenci platím poplatky autorům a tím podporuji jejich další tvorbu. Bez jejich práce a především bez této podpory by nebyla dostupná škála tvůrčích výtvorů v podobě různých vykrajovátek, či nádherných 3D tištěných stvoření jako jsou draci nebo zvířátka. V mé nabídce rovněž najdete 3D tištěné magnetky a přívěsky.

Prosím, podpořte autorizovaný legální prodej zakoupením 3D tištěného výrobku od prodejce s platnou komerční licencí. Odmítnutím nákupu od nelegálních prodejců bez takové licence podporujete tvorbu autorů a jejich práva.

3D TISK Z PLA S CERTIFIKACÍ ISO

3D Postavičky jsou vyrobené z bioplastu PLA, který je biologicky rozložitelný plast díky svému přírodnímu původu ze škrobu (kukuřice, cukrové třtiny nebo brambor).

Používáme pouze PLA od výrobců s certifikátem ISO a dáváme přednost EKOLOGICKÉMU balení. (Filament natočený na papírové špulce z recyklovaného papíru, balení z recyklovaného papíru.)

PLA - kyselina polymléčná se používá například v lékařství na vnitřní stehy, je zdravotně nezávadná a kompostovatelná - 100% biologicky odbouratelná.

Výrobky z tohoto bioplastu jsou bez vlastní chuti a bez alergenů.

PLA není vhodný při teplotách nad 60 °C.

Menu
--