Domů Zboží Od Roonka

Kuklička z pampelišek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Roonka

Katalogové č.: 2672074
Zobrazení: 1856x
Vloženo: 28.4.2012
Počet srdcí: 510x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Háčkovaná kukla (vak s kapucí) pro miminka.

Vhodné jako dárek k narození děťátka, na oblíbené focení miminek i pro běžné využití - kukla navozuje miminku pocity bezpečí a navíc její pružnost umožňuje pohyb nožičkám a nebrání tedy správnému vývoji kyčlí.

Kukla je z měkké a jemné soft-akrylové příze s protižmolkovou úpravou, je pružná a poddajná. Rozměry v nenataženém stavu jsou 52x25 cm, po natažení 63x32 cm.

Líbilo by se vám zakuklit i maminku? :)

 

_________________________________________________

Zelenožlutá kukla barevně připomíná zámotek babočky paví oko a  vznikla pro 3. kolo Velké meziklubové soutěže, na téma "Ze života hmyzu", další výrobky klubu Černobílých najdete v tomto flerboxu.

.

Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto malým otvůrkem ven.

Pak se zdálo, jako by byl stále na jednom místě. Zdálo se, že se dostal tak daleko, jak mohl a že se už dále dostat nemůže. Člověk se tedy rozhodl motýlovi pomoci: vzal nůžky a zámotek rozstřihl. Motýl se z něj pak snadno dostal. Měl však scvrklé tělo, byl drobný a měl svraštělá křídla. Člověk pokračoval v pozorování, protože čekal, že se křídla každou chvíli rozevřou, zvětší a rozšíří, aby byla schopna nést tělo motýla a aby byla pevná. Nic z toho se nestalo! Motýl ve skutečnosti strávil zbytek života lezením se scvrknutým tělem a svraštělými křídly. Nikdy nebyl schopen létat. Člověk ve své laskavosti a dobrém úmyslu nepochopil, že omezující zámotek a zápas nutný k tomu, aby se motýl dostal přes drobný otvůrek, je způsob, jakým příroda vytlačuje tekutinu z těla motýla do jeho křídel, aby byl schopný létat, až se jednou ze zámotku osvobodí.

Někdy jsou zápasy přesně tím, co v životě potřebujeme. Pokud by nám bylo umožněno jít životem bez překážek, tak by nám to mohlo uškodit. Nebyli bychom tak silní, jak bychom mohli být. Nikdy bychom nebyli schopni létat.

Zdroj: Internet

.

 

Menu
--