Domů Zboží Od DanaK.

Květinkovo-riflová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DanaK.

Katalogové č.: 2668934
Zobrazení: 8x
Vloženo: 27.4.2012
Počet srdcí: 52x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kabelka - přední strana je ušita z designové látky americké návrhářky Patricie Bravo (příjemná popelínová bavlna, téměř nemačkavá), zadní strana kabelky je celá z rifloviny a je na ni všitá velká kapsa na zip, ten je ozdobně lemován základní květinkovou látkou, klopa je ušita také z rifloviny,  vnitřní látka je zahraniční - slabě narůžovělá látka s dronmými kytičkami.

Kabelka se zapíná na silný magnet. Je opravdu pečlivě a důkladně vyztužená silnou výztuhou a to dvojitě (jak vnitřní podšívková látka, tak vnější strana, takže krásně drží tvar. Klopa je podobně velmi silně vyztužena a tím, že je z rifloviny, tak stupeň pevnosti je ještě vyšší. A klopa tedy není pouhý "hadr" na kabelce... Je zdobena aplikací a ozdobným prošitím,  Do ramenního pásu je použit polypropylenový popruh, "obalený" riflovinou a tak jako horní část spoodního dílu, klkopa jsou ozdobně prošity tmavě vínovou nití. Posuvník, spony i nýtky jsou v barvě niklu.

Vnější přední strana je zdobena sklady. Uvnitř kabelky jsou na každé straně kapsy - na jedné straně dvojitá kapsa, na druhé straně větší kapsa + kapsička na mobil.

Na zadní straně je všitá velká kapsa na zip, ozdobně olemovaná použitou kytičkovou látkou.

Rozměry: š. v nejširším místě 37 cm, v, 30 cm, hloubka 7 cm (kabelka má dno tvořené záševky - viz. obrázek dna a jeho hloubky na doplňkové skjládané fotografii obrázek vopravo dole), maximální délka popruhu 125 cm

Kabelka je ušita dle mého návrhu.

Menu
--