Domů Zboží Od QAA

Lambrusco

1 380 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od QAA

Katalogové č.: 353453
Zobrazení: 25x
Vloženo: 15.7.2009
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Ukončím zde v obchůdku QAA na dobu neurčitou. Většina zboží je ve výrazné slevě. Kupte si je ted' - všechno zmiží (po prodloužením) v 1.11.2018

Lehké šumívé červené víno Lambrusco....mám to moc ráda, zejmena na záhradě v letních večerech. Toto Lambrusco je udělané ze starých českých a nových indických granátu, přírodních perel, Swarovski křišt'álů, labradoritu a stříbra. Thajské stříbro (prsten a některé korálky) je o ryzostí 98% a ostatní korálky a komponenty jsou z Ag 925. Korálky nejsou fixované na místech: houpají a cinkáji s pohybem ruky. Velikost prstenu je 7.

Na zdraví!

******************

Light sparkling red wine Lambrusco...I'm especially enamored of it on warm summer evenings out in the garden. This Lambrusco has been made for you from Czech and Indian garnets, Swarovski crystals, natural pearls, labradorite and silver of two types: 98% pure Thai silver (the ring itself and some beads) and the rest of the beads and components are sterling. Beads are not firmly tied to their places, they shift and jingle as your hand moves. This ring is size 7.

Cheers!

 

 

    Menu
    --