Domů Zboží Od hsilva

Lapač snů - hvězdné nebe

888 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hsilva

Katalogové č.: 9844594
Zobrazení: 138x
Vloženo: 3.9.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů, který se na světle krásně třpytí. Je protkán krystalky ametystu a fluoritu, srdcem lapače je krystal křišťálu, zesilující působení všech okolních krystalů. Proutek použitý k výrobě je proutek břízy, utrhnut na krásném místě, v čisté valašské přírodě.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Fluorit Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu. Krystal fluoritu pročišťuje a stabilizuje auru. Pokud je správně umístěn, blokuje geopatogenní zóny. Jestliže se použije k léčbě, zahání fluorit negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoli nesouladu v těle.

Křišťál - je kámen světla duše. Je to kámen vnitřní i vnější čistoty a duchovnosti. Má schopnost výměny energií, odebírá negativní a naplňuje nás pozitivní. Je nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Má univerzální léčivé schopnosti

Menu
--