Domů Zboží Od esme5

lapač snů - "KOV" 20 EXTRA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 9728236
Zobrazení: 194x
Vloženo: 19.7.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toto má být oslava kovů, ponejvíce železa. Tolik jím pohrdáme, často jen proto, že MY z něj vyrábíme zbraně....

A zapomínáme, že bez něj bychom nežili a nepřežili. A sám prakticky recykluje v přírodě - víceméně; a bez šrotu novou ocel nevyrobíme.

Máme železo v krvi.

a kovové jsou naše nástroje, přístroje, dopravní prostředny - VŠECHNY se bez kovu neobejdou. Cesty a mosty. Jehly na šití  oděvů a a jehly lékařské. Nástroje zabíjení i uzdravování. Nestačil by mi papír, ani čas, ani znalosti, abych vyjmenovala všechny možné způsoby, jakým nám kovy pomáhají. Dokonce i podepírají rajčata a jsou z nich rolničky.

Rozhlédněte se a zamyslete se.

Na tento lapač jsem použila kruh o průměru 20 cm, prorože jsem do středu určila hematitový donut (hematit je vůbec jedním dominantním prvkem tvořícím lapač) a stříbrnou kuličku, (opakovaně jsem se je pokoušela co nejlépe je všít a asi 3tí nebo 4tý pokus vyšel - nejméně rušil  kruh ve středu a nejlépe držel. Přišila jsem je transparentním vláknem. Ovin kruhu je z šedé kůžičky, kovově šedé příze, stříbrné jemné lacetky a černého lýka. Výplet je naprosto perfektní z kovově šedé příze. Drát jsem z mnoha důvodů nechtěla použít. (k duchu lapačů se nehodí...)

3 péřové ověsy jsou zdobeny především šedým světlým a tmavým peřím a více druhů. Přidány jsou i pírka v hodně tmavé modré, se "zrcátky" s modrým kovovým leskem a černé peří se zakroucenými konečky. Sem tam je vpašováno i pár "divokých" peříček. Ověsy jsou zdobeny kovovými a skleněnými korálky do barev a vysoké kvality.

Ovšem největší okrasou lapače je 6 ověsů na transparentních lankách, na kterých je spousta hematitu, krásné ohňovky i s AB efektem a kovovým leskem, kovových korálků použitých i jako zarážky při vázání (příšerné!! a to už jsem zkušená) - ale co hlavně - je na nich celkem 26 kovových přívěsků a každý jiný!!!

jsou to: (opisuji z "přípravných poznámek": A1: hvězdička, starší typ autíčka, ventilátor, brýle, a dopravní letadlo. A2: dámské kolo, šicí jehla, nůžky, nůž od příboru a pero na psaní. A3: bus dvoupatrový, klíč a křížek. 

B1: Kompas s růžicí, tryskáč, moderní automobil, meč, okovy. B2: kladivo, vrtačka/sbíječka, kleště, traktor a lampa. B3: sportovní kolo, golfová hůl s míčkem a konečně nezbytný - korunkový uzávěr na pivo.

(řekla bych, že je to nechtě tak trochu jing a jang - holčičí a klučičí poloviny :o))) Ale nic jsem tím nemyslela, řadilo se to k sobě víceméně samo.

Délka lapače je bez poutka 69 cm.

Lapač je oboustranný, když bude třeba.

Že to je a byla mimořádná práce, na které jsem si od počátku před řadou měsíců (už při shánění materiálu) dala záježet a ničím jsem nešetřile - je víc než jasné. Jakákoli fotka není schopna zachytit dojem a spoustu drobných detailů k objevování,

Nemyslela jsem to jako uzavřenou záležitost, lapač jen získá a stane se osobnějším, když si na něj přivážete/přišijete nějakou tu matičku/šroubek/sponku/zavírací špendlík/jezdce od zipu  atd atd.

Přiložím k němu proto nějaký ten metr, nebo radši dva, tři toho transparentního lanka. Co kdyby....

Za hematit a další část materiálu a korálků již delší dobu vděčím FLERovci "U lípy - materiál" - s nepřeberným a stále doplňovaným sortimentem, na kterého je perfektní spolehnutí.

Nechtěla jsem vyzvednout jen jeden efekt - chtěla jsem udělat pokladnici s velkou možností objevování i v detailech, často skrytých.

A oslavit KOV.

Takže - AŤ VÁS PROVÁZÍ SÍLA!"

Menu
--