Domů Zboží Od esme5

lapač snů - "MERLIN" 18 cm prům,65 dl

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 11047869
Zobrazení: 72x
Vloženo: 17.11.2019
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Před dlouhou domou jsem se začk probírat a prohledávak dendritické opály, které mají druhý název MERLINIT. Na lapač opravdu kouzelný a důstojný jména MERLIN.

Hledala takový kámen, který by se hodil a zase nebyl nějak šíleně drahý a přitom to byl krásný kámen jak co do vzhledu tak i mineralogické kvality.

Protože v lapači musí být samozřejmně tenro kámen ve středu kruhu.

Kámen jsem našla a narazila na problémy zase, při pokusech (a jejich vymýšlení a realizaci), jak ho do kruhu připevnit (není vrtaný) a neudělat mu rušivé viditelné poutko.

Nakonec to bylo kombinací vázání, lepení přízí, vlepení očka do přirozeného otvoru na zadní straně kamene a tak dále - PODAŘILO.

Proto je také lapač jednostranný - k pověšení na zeď.

Kruh má průměr 18 cm a délka lapače bez poutka je 65 cm-

Kruh je ovinutý stříbrnou lacetkou, bledě šedou hedbábně lesklou lacetkou, bílou kůžiškou a zvláštní přízí, ze které je výplet.

Na výplet (jehož tvorba mi šla strašně na nervy - ale když ova se ke mameni a účelu tak strašně moc hodila . byla tenká, nopková a smetanovo černá. Černošedé jsou hlavně ty mopky. Nemohla jsem vyhrabat jepší na tento účel.

Ověsy jsou 3 a péřové a asi nejmimořádnější, jaké jsem kdy vyrobila. Základ barev je od černé přes různé odstíny šedé až po čistě bílou. Ale v každém patře ověsu je navéc jedno kachní letovkové pírko s modročernýn "zrcátkem - leskem.

A v každém patře jsou překrásná letovková pera se zakroucenými konečky - vždy do barby. A jsou tam i bačanté pírka s jemnýn šesobílým pruhováním na malé hladné letovky to barev a kdoví co ještě.

Dohromady je to nádhera, Patra ověsů (5 na kažsém ověsuú jsou kotvena obšitím a pevným přišitím různými korálky od ohňocek a skleněných korálků a perliček di barev až po střívrné ohňovky.

Lapač n

je prostě nádherný (a taky byl materiálově nákladný) - ale na Merlinovi se nedá šetšit.

Chcete li kouzlo, které provází lidi už mnoho staletí - tak tento lapač by je měl prezentovat a přinést do snů.

Pamatuji si na film Excalibur - ten první "původní" - teda Artuš se jim moc nepovedl, roli obsadili nějakým naprosto beznadějným poulou bez špetky šmrncu, zato Merlin - tak ten stál za to.

"ANAL NATRACH, URTWAS BETHAN, DOCH YELDI ENWE"!!!!

a tak pořád kokola - kdo viděl a slyšel - nikdy nezapoměl...

Menu
--