Domů Zboží Od hsilva

Lapač snů s krystalkama

999 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hsilva

Katalogové č.: 12258761
Zobrazení: 65x
Vloženo: 23.2.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů s krystalama labradoritu, křišťálu, růženínu. Srdcem lapače je surový růženín.

Růženín je kámen lásky, čistí a otevírá srdce na všech úrovních. S jeho pomocí se začnete mít rádi, otevírá dveře sebelásce. Hojí bolavé srdce a citová zklamání, výborně poslouží v době traumat a krizí. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii, posiluje empatii a citlivost. Přivede vám do života lásku a nové vztahy. Vede k odpuštění sobě samému. Pokud si myslíte, že už vás nikdo nemůže milovat, růženín otevře vaše srdce.

Křišťál -  je kámen světla duše. Je to kámen vnitřní i vnější čistoty a duchovnosti. Má schopnost výměny energií, odebírá negativní a naplňuje nás pozitivní. Je nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Má univerzální léčivé schopnosti

Labradorit - je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Menu
--