Domů Zboží Od Lilu88

♥ Lapač snů s Růženinem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lilu88

Katalogové č.: 13410331
Zobrazení: 70x
Vloženo: 25.6.2022
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤️Jestli máte rádi osobitou a jedinečnou dekoraci, jste tady správně❤️Vítejte v originálním barevném Macrame světě❤️

S láskou na míru vytvořený Lapač snů, je ručně vyrobený v jemných barvách různých odstínů béžové a Smetanové ♥ Dekoraci zdobí krásné dřevěné korálky v barvě čokoládové hnědé 

LAPAČ LZE VYROBIT V JAKÉKOLIV BAREVNÉ KOMBINACI :-)

♥♥♥ Do prostřední části jsem zapletla jako ochranný amulet korálek z růženinu a tygřího oka o velikosti 14 mm. ♥♥♥ Lapač také zdobí náhrdelník s kamenem z růženinu ve tvaru srdce.

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravováni. O růženínu se udává, že nás učí trpělivosti při řešení problémů a sebelásce. Údajně dodává sílu k odpuštění a oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá také přijímat nezbytnost změn. Svou barvou údajně poněcuje životní energii.

********************************************************
Originální dekorace, která může sloužit taktéž jako ozdobný závěs kamkoli ve vašem domově, barvy jsou velmi jemné a neutrální, zútulní krásně prostředí a navodí klidnou a atmosféru.

Význam barev:

Béžová barva je neutrální, přináší klid, vyrovnanost; Je to tón, který vybízí k rozhovoru kvůli relaxačnímu účinku. Její význam je spojen s luxusem, okázalým a drahým. 

Béžová barva dodává teplo a pocit útulného prostředí. Přináší eleganci, třídu, střízlivost. Je to nejkonzervativnější barva.

Průměr tmavého dřevěného kruhu je 43 cm

Délka dekorace (lapače) bez poutka 130 cm

  • Na kruh byly použity šňůry - bavlněné příze o síle 2 mm
  • Barvy závěsu jsou různé odstíny béžové a smetanová
  • závěs obsahuje dřevěné korálky o velikosti 12-15 mm

♥♥♥ Ráda vytvořím závěs - lapač snů - dekoraci - podle vašich představ, v oblíbených barvách, velikosti... tuhle práci miluju a nic není problém ♥♥♥

S Láskou Lilu ♥

Menu
--