Domů Zboží Od esme5

lapač snů - "SVĚTLÉ DŘEVO" - malý 13 cm - EXTRA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od esme5

Katalogové č.: 10056507
Zobrazení: 74x
Vloženo: 11.11.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dřevo. Teplé, krásné, magické. Nádherné ve svém životě - jako strom a nesmrtelné ve svém využití, jako materiál pro obydlí, jejich vybavení, nesčetné nástroje a pro okrasu. Dokonce i dřevo, které "jen ztopíme" - to odpadové - je pro nás prakticky nenahraditelné a zahřívá nás a připravujeme na ohni potravu po téměř celou dobu existence lidstva.

Takže řadím dřevo mezi posvátné předměty a živly, protože bez dřeva v každé jeho formě - by náš život byl pustinou a nebo vůbec nevznikl.

Nápad na lapače vznikl prakticky před rokem a postupně zrál. Především u dodavatelů z FLERu GAMEWA (https://www.fler.cz/shop/gamewa-drevo) jsem objednala spoustu druhů dřevěných korálků (mají úžasný výběr) z nejrůznějších druhů dřeva, mnoha tvarů a velikostí s lakovou a barevnou úpravou - i bez ní.

Pak jsem sehnala nějaké obruče, vybrala další materiál a další korálky a projekt začínal nabírat tvar.

Toto je jeden ze dvou vrcholných výsledků, neboť dřevěná obruč (vnější prům 13 cmn) PŘEŽILA práci a výplet a vůbec veškerou pracovní manipulaci - jak se jiným obručkám nezadařilo..

 Dřevěné kruhy jsou velice křehké a zlomila jsem jich "dost", než jsem našla kompromis mezi mým zvykem pevně a přesně vázat a křehkostí dřeva.....

Kruh má průměr 13 cm a není ovinut. Škoda kazit dojem ze dřeva. Výplet je z kvalitní béžové příze  Z téhož materiálu je i základ péřových ověsů. Na ty je použito smetanové, světle béžové, béžové a sem tam nějaké to ozdobné peříčko. V lapači jsou "skryta" nějaká ta "divoká peříčka" z přírody. 

Perla: na koncéch ověsů jsou překrásná béžová letovková pera s efektem spirálového zakroucéní - viz foto!. V každém ověsu je přidáno jemné špičaté kohoutí peříčko se smetanovým základem a výraznou béžovou a duhovou špičkou.

Ve středu vypleteného kruhu je velká krásná buková koulička - opticky téměř bez kresby dřeva - tak jemné má "léta".

"Péřové ověsy jsou dost nápaditě :o) zdobeny dřevěnými světlými korálky na každém patře - pečlivě pošity a provlečeny, a korálek je i na přišití ověsů na kruh.

No a tady na tomhle lapáčku jsem po dlouhém rozvažování nepoužila žádné další ozdoby a ověsy na lankách. Byl by prostě na svou velikost (- průměr kruhu vnější 13 cm, délka bez poutka 46 cm) PŘEPLÁCANÝ... HOWGH.

Je překrásný. Dřevo a peří tak jak je zcela stačí.

Lapač je prostorový - nemá rub a líc. Krásně to jse všechno dohromady.

Važme si dřeva, stromů i lesů a šetřeme je a zacházejme s ními s úctou.

Menu
--