Domů Zboží Od Marce Van

lapač snů -- žluto/oranžový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Marce Van

Katalogové č.: 10945748
Zobrazení: 315x
Vloženo: 12.10.2019
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů zabraňuje přístupu negativní energie, zlých snů, ale i většiny zlých myšlenek všeobecně. Podle severoamerických indiánů lapač snů propouští dobré sny a špatné sny odhání. Měl by být zavěšený v místnosti, kde spíme nebo tam, kde potřebujeme zajistit klid a pohodu. Zároveň slouží jako krásná dekorace domova.
Na přání můžu zhotovit v jiné barevné kombinaci i velikosti.
Průměr kruhu 15 cm. Délka lapače bez závěsné šnůrky cca 80 cm

ORANŽOVÁ barva - je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Vzbuzuje v nás zvědavost a touhu po dobrodružství. Dodává životní radost a sílu, pohlcuje negativní energie. Pomáhá léčit fobie všech druhů, překonávat depresi a těžké životní okamžiky. Je to barva moudrosti. Má blahodárný vliv na trávení.

ŽLUTÁ barva - je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Ztělesňuje pocit svobodného, nezatíženého vývoje. Podporuje metabolismus, pomáhá při komunikaci. Učí nás asertivitě, umět vyjádřit svůj vlastní názor a nemít výčitky svědomí. Podporuje intuici a tvořivost. Léčí orgány trávicího traktu.

Význam 

Kamínek: Kamínek uprostřed síťky znázorňuje "vlastní já" člověka. Je to střed, kolem kterého se točí svět. Indiáni věří tomu, že se sny (ať už dobré, špatné nebo strašidelné) snaží najít každého člověka. A že tohle centrum (vlastní já) je třeba chránit, především před negativní energií. Proto šamani vymysleli Indiánům lapač snů. 
Kruh: Kruh lapače snů má 2 významy: představuje svět a vesmír a chrání kamínek (tedy vlastní já člověka). Je to první překážka pro negativní síly, které se na spáče valí. Kruh  má zadržovat negativní vlnění. 
Peříčko: Peříčka jsou přivázána ke kruhu. Zachytávají vesmírnou energiia sny a dopředu je filtrují. Noční můry jsou odraženy pryč a sladké sny jsou přeneseny do síťky. Ta také zachytí všechnu negativní energii, která by přece jen přes pírka prošla. 
Síť: Síť s uzlíky je v lapači snů to nejdůležitější! Chytá děsivé sny a negativní síly. Indiáni totiž věří, že negativní energie, která se v síti zachytí, zabloudí a nenajde cestu ke kamínku uprostřed (tedy k člověku). Symetrie sítě symbolizuje harmonii. A přesně tu všichni zlí duchové nenávidí...

Menu
--