Domů Zboží Od lelek - drátky

Lapis lazuli pro radost

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od lelek - drátky

Katalogové č.: 8609411
Zobrazení: 8x
Vloženo: 13.6.2017
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben ze zlomků minerálů - lapis lazuli a křišťál

a z komponentů z chirurgické oceli.

Vnitřní průměr je 16 cm plus 4 cm prodlužovací řetízek.

Křišťál:

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení

Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.

Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.

Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Lapis lazuli:

Užití: radost, věrnost,láska, odvaha, ochrana, léčení

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen k planetě Venuši a elementu vody.

Povznášející duchovní kámen, výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze pátou čakru a otavírá šestou čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí nasloucháni druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenka a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Léčebné využití: snižuje horečku, krevní obtíře, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti.


Více zde: //sperky-lelek.webnode.cz/lecive-ucinky-mineralu/

Menu
--