Domů Zboží Od AT

Lauretta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 8929056
Zobrazení: 64x
Vloženo: 16.10.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník s kolečky a korálky karneolu, vytvořený časově náročnou technikou wire wrapping z drátu z nerezové oceli. Ozdobná partie je velká 8 x 3 cm a je připevněna na nerezový řetízek. Celý náhrdelník je dlouhý 42 cm a má ještě 7 cm dlouhý nerezový prodlužovací řetízek.

Atestovaný nerez je netečný materiál, který se neodírá, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu, nepodléhá povětrnostním vlivům. Nevadí mu ani styk s vodou. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vzhledově stálejší. Nevyžaduje další údržbu. Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.


Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život. Motivuje k úspěchu. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a negativní myšlenky. Dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Ve starém Egyptě byl karneol, podobně jako jaspis, nazýván krví Isidinou.
Beran, Blíženci, Panna, Rak, Štír

Menu
--