Domů Zboží Od HURA

LEDNOVÉ SLEVY -BOMBA

344 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od HURA

Katalogové č.: 481368
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 18.10.2009
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Design: by HZA

Legenda:

Bomba s plynovou maskou uvnitř sloužila jako logotyp dnes již zaniklého galerijního prostoru Hygienická Stanice. Nezávislou galerii H.S. vybudoval Hurá collective v prostorách bývalého hygienického střediska. Odtud také pochází nejen název galerie, ale i lehce deratizační vizuál celého projektu. S kurátorskými tendencemi jsme, ale ještě neskončili a proto nezapomeňte sledovat také náš blog na kterém čas od času najdete též pozvánky na různé kulturní akce v naší Hurá režii.

Popis:

Pánské tričko značky STEDMAN, 185g, žlutý tisk / černé triko, dostupné ve velikosti L.

Velikosti:

L: š- 57 cm, d- 67 cm

Údržba:

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička se mohou žehlit, doporučujeme opět po rubu.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

  • tričko
  • černá
    Menu
    --