Domů Zboží Od alobar

Lefkada

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od alobar

Katalogové č.: 9435877
Zobrazení: 123x
Vloženo: 28.3.2018
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ke zhotovení náhrdelníku jsem si vybrala 4 nádherné korálky z achátu mořského, placičky z howlitu (hnědé a červené), korálky z modrého a béžového synt. tyrkysu, dřevěné přírodní korálky a zapínání z nerezové oceli. Náhrdelník je navlečen na silném vlasci.

Celková délka je 44 cm.

Achát je kamenem síly, harmonie a ochrany. Uklidňuje, pomáhá zahánět strach, dodávat sebedůvěru a odvahu. Čistí auru a harmonizuje energie. Posiluje pocit lásky, jistoty a bezpečí. Dodává svému nositeli citovou i rozumovou rovnováhu a pomáhá odstraňovat vnitřní napětí. Zmírňuje stres a je skvělým pomocníkem při velké psychické zátěži.

Tyrkys : pomáhá k vyjadřování vlastních myšlenek, chrání auru a pohlcuje škodlivé vlivy, zesiluje intuici, vyrovnanost, podporuje úspěch, štěstí a klid v rodině, zahání zlé sny.

Howlit dodává harmonii a odolnost vůči stresu. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, rozpoznává podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, překonává nervozitu a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě.

Menu
--