Domů Zboží Od Leebee

LEPORELO - "Na vodě"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce138 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Leebee

Katalogové č.: 2760411
Zobrazení: 80x
Vloženo: 31.5.2012
Počet srdcí: 138x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Stránka do leporela z tématického celku "Prázdniny".

Textilní zábavná a didaktická knížka, která může sloužit samostatně nebo jako součást velkého leporela. Jednotlivé díly leporela jsou opatřeny suchými zipy, kterými se může každý díl uzavřít jako samostatná knížečka anebo pomocí nich propojit s dalšími díly. Spojením dílů do jedné řady vznikne dlouhé skládací leporelo, spojením do více řad získáte hrací plochu na zem či k zavěšení na zeď. Dle fantazie vaší či vašich dětí.

Doplňky a prvky, které obsahuje tato dvoustrana: plachetnice se spouštěcí plachtou, mobilní kotvou a odepínacím záchraným kruhem, ryba ve vlnách.

Jednotlivé stránky leporela obsahují řadu prvků, na kterých si děti procvičí jemnou motoriku: zapínání patentků, zipy, suché zipy, knoflíčky, poutka, navlékání korálků, vázání uzlíku, tajné skrýše...

S leporelem se vaše dítka nejen zabaví ale i lecčemus přiučí. Pejsek (či jiný kamarád) jim předvede například jak se večer uklízí hračky, jaká legrace je čistit si zoubky, jak spláchnout záchod a umýt si ruce, že naopak není legrace vymotat celou roličku toaletního papíru :) a když se to nějak záhadně stane, jak se zase papír namotá zpět, jak se hezky papá u stolu a po jídle se ze stolu sklízí, jakou barvu má na kohoutku studená voda a jakou horká, kam se věší ručník...

V tematickém celku "Prázdniny" si děti zase se svým kamarádem mohou užít třeba stanování a táboření: nabalí batoh, postaví stan a ohniště, uvaří guláš; zajezdí si na motorce; procvičí si, že přes cestu se smí jen na zeleného panáčka a červený znamená STŮJ; objeví utajený dům na stromě u hřiště s houpačkou; budou plout na plachetnici a když stáhnou plachtu a zakotví, mohou si i zaplavat. Ale na hloubku jen s kruhem!

POZOR, pejsek Štolverk NENÍ V CENĚ!! Do knížek lze použít kteréhokoli kamaráda z Plyšounků, ale i Pidižvinky či panenky a skřítky z lesa.

Rozměr zapnuté knížečky je cca 20x20 cm, rozepnuté dvoustrany 20x41cm.

Ušito z předepraných bavlněných látek. Pečlivě podžehleno vlizelínem, vyztuženo ronolinem.

Knížky obsahují malé části! Z vlastní zkušenosti vím, že knížky děti velice baví už tak cca od 2 let, určitě však doporučuji, aby si děti do 3 let hrály pod dozorem! Horní věková hranice neomezena! :)

Toto konkrétní leporelo má své malé majitele, ale na přání ušiji další. Jde o ruční práci, každý kousek je originál, je proto možné, že se nový výrobek může v drobných detailech lišit od tohoto vyobrazeného, děkuji za pochopení.

Menu
--