Domů Zboží Od ALACTA

Lesk divokého hedvábí-hedvábí+vlna 305m,196g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ALACTA

Katalogové č.: 5219593
Zobrazení: 121x
Vloženo: 11.6.2014
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ručně předená příze jednonitka, tenká z česance divokého hedvábí Mugo s krásným zlatým, jemným leskem. Hedvábí ručně smíchané a předené na vřetánku.  Česanec Merina 24 mic ručně nabarvené barvou "bílá káva či kapučíno" upředená na kolovrátku do středně silné příze. Hedvábí je velmi jemňoučké a krásně lesklé. Obojí je smíchané do  málo utažené dvounitky aby vynikla zlatavost hedvábí.

K dispozici tři malá přadena 195 g, cca 305 metrů.

Složení a barva: 100% divoké hedvábí Mugo v přírodní barvě zlaté barvy, nebělené, nebarvené, krásně lesklé. Úžasné  hedvábí divokého typu Mugo zlatavé a velmi jemné na dotyk. Každým praním se zlatavá barva zjasňuje.

Muga - Původem z Assamu, název ,,muga" označuje v assamštině jantarovou barvu kokonu. Patří stejně jako tussa do skupiny planého hedvábí. Je velmi oblíbené pro svou přirozenou zlatou barvu, elegantní texturu a odolnost. Hedvábí muga produkují housenky endemického druhu motýla Antheraea assama, který žije převážně v údolí Brahmaputry a přilehlých horách.

Nejlepší metoda pro šetrné čištění je suché chemické čištění hedvábného oděvu, zůstane tím zachována hedvábná  nitka v půvobním stavu. Ujistěte se, že  čistírna je informována, že oděv je vyroben z pravého hedvábí.

Ruční praní:

1) Nejdůležitější je prát hedvábí ve studené vodě.

2) Použijte malé množství jemného mýdla, šamponu na vlasy, nebo jemného čisticího prostředku určeného na jemné látky.(AlmaWin Tekutý prací prostředek na vlnu a hedvábí, SONETT Olivový prací gel na vlnu a hedvábí a další)

3) Po praní opláchněte ve studené vodě.

4) Rozložte ve stínu, aby pomalu uschlo.

 

 

    Menu
    --