Domů Zboží Od Azareth

Letní kuličkový náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 5277248
Zobrazení: 314x
Vloženo: 30.6.2014
Počet srdcí: 119x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento náhrdelník se skvěle hodí k těmto náušnicím. Celou soupravu můžete dohromady vidět na poslední fotce.

Veselý náhrdelník inspirovaný prosluněnými letními dny plnými barev, radosti a smíchu. Krásně se hodí k jednoduchému tílku nebo tričku, ze kterého vytvoří neopakovatelný model.

Náhrdelník je tvořený jemným bižuterním řetízkem ve zlaté barvě. Na řetízku jsou zavěšeny dvě malé a jedna velká kulička. Kuličky jsou krásně barevné, korálky na nich tvoří vzor spirálky. Na všech kuličkách jsou použity korálky pěti barev: lesklá sytě žlutá, třpytivá oranžová, matná červená, světle zelená a zářivě hnědá. Na každé kuličce jsou barvy umístěné trochu jinak, což náhrdelník dělá zajímavějším.

Délka řetízku je 67 cm. Řetízek nemá zapínání, je hodně dlouhý, takže ho snadno můžete přetáhnout přes hlavu. Na požádání je možné řetízek zkrátit nebo k němu přidělat zapínání na karabinku. Na řetízku jsou zavěšeny tři plastové kuličky obšité skleněnými korálky. Díky plastvému základu jsou kuličky poměrně lehké a náhrdelník se tak příjemně nosí. Délka "závěsu" je 7 cm. Průměr největší obšité kuličky je 2,5 cm.

Tento výrobek byl vytvořen pro klub Každý měsíc soutěž na téma SUMMER. Můžete si prohlédnout hlasovací blog se všemi výrobky.

Menu
--