Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Levandulové kruhy s ametysty

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6583897
Zobrazení: 395x
Vloženo: 26.8.2015
Počet srdcí: 137x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toulání krajinou mezi poli levandule. Horký vzduch je plný omamné vůně. Taková je inspirace pro něžné levandulové náušnice.

Koupí těchto náušnic si pořizujete originální ručně vyrobený šperk z mé dílny. Velmi jemné, přesto výrazné, detailně vypracované.

Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu a bohatě zdobeny bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Každou náušnici zdobí  5 broušených rondelek ametystu (4 mm). Kameny jsou ve výborné kvalitě, syté, levandulových odstínů. Jsou průsvitné, na slunci se prosvítí a zdůrazní svou barvu a výbrus.

Základní kostra, a tím i zapínání, je z hypoalergenního Osteofixu. Náušnice jsou proto výborně snášeny i alergiky a citivějšími osobami. Osteofix je velmi houževnatý a pevný. Dobře drží tvar. Patent zapínání - přední konec je nutno PROSTRČIT druhým (očkem). Jeden konec nelze zaháknout do druhého - je opravdu nutné prostrčit. Osteofix si dobře pamatuje svůj tvar, nemusíte tak mít obavu z poškození nebo zdeformování kroužku.

ÚDRŽBA: Náušnice jsou bohatě zdobeny bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Podle PH Vaší pokožky může mít cín tendenci šednout. Je to velmi individuální, většinou zůstávají náušnice bez oxidace. Podle potřeby je možné mechanicky očistit - např. saponátem nebo tekutým pískem a kartáčkem, nebo přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Profesionální provedení, velmi pevná konstrukce, která výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Šperk se nikde nezachytává.

Průměr náušnic je 40 mm. Jedna náušnice váží 2,2 gramy.

Menu
--