Domů Zboží Od Lucie Blahutová

Lněná taška v šedé barvě - krátká ucha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lucie Blahutová

Katalogové č.: 12360496
Zobrazení: 111x
Vloženo: 25.3.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava je u objednávek nad 990,- zdarma

Taška vytvořená s myšlenkou hlavně na muže, kteří by měli rádi vlastní nákupní tašku. Jednoduchou, jednobarevnou, kvalitní a praktickou. Nicméně taška jistě zaujme i ženy, které mají rády decentní doplňky.

Taška je ušita ze 100% lnu ve tmavě šedé. Podšívka je směsí lnu a bavlny, modré pruhy na bílém podkladu. Látky jsou měkčené a velmi příjemné na omak. Taška samotná není vyztužená, záměrně, dá se tedy složit. Ucha jsou vyztužena a dobře drží tvar.

Rozměry: šířka 44 cm, výška 40 cm, dno odšito na 7 cm a ucha jsou dlouhá 35 cm.

Látky byly před stříháním vyprány a jsou tedy již vysráženy. Praní na 40 st.C, při nižších otáčkách. Nesušit na přímém zdroji tepla, tedy ani na přímém slunci - ochráníte si tímto barvy a také plátno. Používejte šetrný prací prostředek - nejlépe na bázi mýdla (Jelen, Marseill. apd.) a nepoužívejte aviváž. Mokrou tašku ihned vyvěste a pokud budete chtít žehlit, zvolte stupeň na len a nejlépe žehlete lehce nedosušené.

V látkách se mohou vyskytovat silnější vlákna nebo uzlíky (nopky). V žádném případě uzlíky nevytahujte, zničili byste si vazbu. Pokud nopek příliš vyčnívá, těsně u látky jej ustřihněte.

Len je přirozeně antibakteriální, není tedy nutné tašku prát při vysokých teplotách. Šetrnou péčí Vám taška bude sloužit po dlouhou dobu a stane se tak opravdu ekologickým výrobkem.

Menu
--