Domů Zboží Od Lněné

lněné povlečení V denimu

3 700 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lněné

Katalogové č.: 14323321
Zobrazení: 60x
Vloženo: 2.11.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Úžasné lněné plátno, ze kterého je ušito toto povlečení, je utkáno z tmavě modré a bílé lněné příze, která budí dojem nestárnoucí klasiky módního světa - denimu, chceš-li jeansoviny či rifloviny.  Rozumí si tak s ložnicí moderního bytu i postelí  kluka každého věku. 

JESENIKY_uzivatel_barev3

DETAILNÍ POPIS PRODUKTU

Len jako 100% přírodní materiál je přirozeně antibakteriální. To mimo jiné znamená, že nepřitahuje a nepohlcuje prach, je odolný vůči plísním a pylům. Díky vlastnostem vlákna je povlečení příjemně prodyšné, v létě chladivé a v zimě hřeje. V neposlední řadě používáním nestárne, naopak stává se více měkoučkým a příjemnějším. Zároveň je len k naší planetě šetrnější víc než bavlna. Srovnatelné povlečení z bavlny totiž pro svou výrobu potřebuje dalších cca 9 000 litrů vody.

Povlečení je vyrobeno ze 100% lnu jemnější gramáže utkaného v zemích slezských. Je určeno pro přikrývku velikosti 140x200 cm v kombinaci s polštářem 70x90 cm. Ušít Ti můžeme také přikrývku v prodloužené velikosti, či povlak na ergonomický polštář. Obé má zapínání na nitěné knoflíky z Orlických hor.

Malé rozdíly ve velikosti výrobků by měly být považovány za specifika ruční řemeslné výroby. Barvy výrobků se mohou lišit podle nastavení Tvého monitoru. 

    Menu
    --