Domů Zboží Od tupa

Lois

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od tupa

Katalogové č.: 5682260
Zobrazení: 96x
Vloženo: 3.11.2014
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník s kabošonem labradoritu se zlatozelenou irizací, zasazeným do cínu a zavěšeným na řetízku z nerezu. Přívěsek měří 5 x 2 cm a řetízek je dlouhý 46 cm (lze upravit, nebo vyměnit za kulatý kožený řemínek). Je leštěný a ošetřený antioxodantem.

Labradorit je druh živce se silnou modrozelenou měnou barev, tzv. irizací, která připomíná barvoměnu na pavích perech. Tato irizace je způsobena složitým lomem světla na tenkých lamelách minerálu. Barva kamene a jeho sytost se tedy liší dle úhlu pohledu a množství dopadajícího světla.  Byl objeven v 18. století v Kanadě na ostrově Sv. Pavla při pobřeží poloostrova Labradoru, podle kterého byl i nazván.

Pomáhá nám vracet se skrze vzpomínky do minulosti, odstraňuje blokády, zklidňuje mysl a vede nás k uskutečňování snů, podporuje rozvíjení slovní zásoby, odstraňuje stres a deprese.
Zmírňuje pocity chladu, chrání před nachlazením, léčí bolesti páteře, kostí, zubů, revma, vysoký krevní tlak a nemoci srdce. Je individualista, nesnese ve své blízkosti jiné kameny, ruší jejich účinky, je tedy třeba ho užívat samostatně.
Je velmi citlivý na změny teplot.

Může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.

 

Menu
--