Domů Zboží Od Mína12

Lolit, cordierit broušený

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11191306
Zobrazení: 460x
Vloženo: 24.1.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z broušeného lolitu - cordieritu. Délka je 17,4 cm, velikost korálků je 4 mm. Navlečeno na pružence Beadalon. Náramek je lehoučký, jemný a něžný. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. Náramek zabalím do organzového sáčku. 

Lolit je kámen zasvěcený vizím. Podněcuje k činnosti 6. čakru, napomáhá vyvolání vizuálních představ a schopnosti intuitivního vhledu. Podporuje propojení s vniřním věděním. Vhodný pro šamanské cesty a astrální cestování. Napomáhá odkrýt a pochopit příčiny různých návyků. Usnadňuje projevit vlastní osobnost a odprostit se od očekávání ostatních. Pročišťuje staré myšlenkové vzorce. Odhaluje nesoulad v osobních vztazích. Podněcuje svého majitele k tomu, aby převzal odpovědnost sám za sebe a tím pomáhá překonávat závislost na partnerovi. Spolu s Tanzanitem a Danburitem léčí minulé životy a odstraňují staré stereotypy karmické nerovnováhy, čímž vytvoří v duši prostor, do nějž lze vložit nové způsoby jednání.

 

Menu
--