Domů Zboží Od Dobrá svíčka

Lucerna Ledové království - vonná sójová svíčka

190 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dobrá svíčka

Katalogové č.: 10190816
Zobrazení: 321x
Vloženo: 2.1.2019
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

DOBRÁ SVÍČKA - Lucerna

Ručně vyráběná svíčka ze sójového vosku s příměsí 100% přírodních esenciálních olejů Pinus sylvestris (Borovice), Eukalyptus a Máta peprná.

Éterický olej Borovice má skvělé osvěžující účinky na tělo i mysl, povzbuzuje a dodává novou energii. Pomáhá při nachlazení horních cest dýchacích, usnadňuje vykašlávání a mírní suchý kašel. Borovice má skvělé antiseptické účinky, dezinfikuje a pročišťuje vzduch, je proto vhodná jako vůně do kanceláří či jiných veřejných prostor.

Eukalyptus aktivně pomáhá při nachlazení a onemocnění dýchacích cest. Usnadňuje dýchání a napomáhá vykašlávání, uvolňuje ucpaný nos a urychluje rozpouštění hlenu. Svěží mentolová vůně osvěžuje tělo i mysl, mírní horečku i bolesti hlavy.

Máta peprná je jednou z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších rostlinných silic. Pročistí vzduch ve vaší domácnosti a zanechá osvěžující vůni s jemnými bylinnými tóny, jenž má revitalizační účinek na tělo i mysl. Lehce dezinfikuje a má příjemný chladivý efekt. Je skvělým pomocníkem při širokém spektru onemocnění dýchacích cest. Je s oblibou využívána při rýmě, chřipce a nachlazení. Pomáhá udržet průchodnost dýchacího systému, snižuje otok dýchacích cest a podporuje vylučování hlenu.

100% přírodní produkt. Bez parafínu, pesticidů a herbicidů. Při hoření nečadí. Vhodná pro alergiky.

Ručně vyráběná svíčka, odlitá do skleněné nádoby s kovovým úchytem - lze zavěsit. Bavlněný knot.

čistá hmotnost: 150g

doba hoření: 25h

výška sklenice: 7cm

Použití: Hoření sójové svíčky má svá specifika. Po zapálení je nutné nechat svíčku rozhořet natolik, aby se vosk rozpustil až k okraji sklenice. Zhasnete-li svíčku dříve, vytvoří se důlek kolem knotu a může se stát, že vosk zatuhne přes knot a ten již nejde znovu zapálit. Sójovou svíčku ale zároveň nenechávejte hořet déle než 4 hodiny - díky zvýšené tekutosti vosku se v něm knot může položit a utopit, čímž je opět znemožněno jeho další zapálení. Před dalším zapálením zkraťte knot na délku max 1cm, případně odstraňte tzv. knotový květ.

Menu
--